La separació d’Olga Moreno i Antonio David Flores ha estat la bomba informativa del món del cor d’aquest 2021, per totalment inesperada. Després que l’exguàrdia civil confirmés la ruptura amb la mare de la seva filla petita, encara se’ls veia entrant al mateix edifici, on tenen el pis on han conviscut mentre eren parella. Però segons ha fet públic ‘El Programa de Ana Rosa’, la parella ja estaria fent vides separades.

Segons el programa dels matins de Telecinco, el suport més important d’Olga són les seves germanes, Rosa i Raquel. L’última imatge que han captat les càmeres de la ja exdona d’Antonio David és a Sevilla amb Rosa, que és qui la visitar quan estava concursant a ‘Supervivientes’. Totes dues germanes han gaudit d’un dia de compres. Primer han sortit de casa dels seus pares per agafar un taxi i dirigir-se al centre de la ciutat per anar de botigues.

Olga Moreno plora en la primera entrevista després de 'Supervivientes' - Telecinco
Olga Moreno | Telecinco

Quan han arribat, els periodistes li han preguntat per la seva separació, però ella no ha volgut respondre a cap de les qüestions plantejades pels mitjans de comunicació. Mentrestant, l’altra germana d’Olga, Raquel, ha pres una altra decisió. Ella sempre ha estat la més activa a les xarxes socials, però ara ha decidit esborrar tots els seus perfils. I en una entrevista al diari ‘La Razón’ assegura que ho ha fet perquè no vol que diguin que ha dit coses que ella en realitat no ha dit.

A més, ha volgut deixar clar que Antonio David no té res a veure en aquesta decisió, i ha confiat que el temps ho posarà tot al seu lloc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa