El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Flores respon a la mare en un vídeo molt impactant: “No vull més dolor, no puc més”
  • CA

La pressió mediàtica sobre Rocío Flores ha estat molt exagerada des que s’emetés el primer capítol del documental de la seva mare, de Rocío Carrasco. Quan Telecinco va anunciar que El Programa de Ana Rosa havia fitxat la jove com a tertuliana, molts van donar per fet que aquesta es pronunciaria sobre el relat colpidor de la mare. En la primera intervenció no va fer cap esment, però aquest matí no ha pogut més i ha esclatat en directe.

Molt emocionada, Rocío Flores s’ha dirigit directament a càmera per enviar un missatge esquinçant: “Em sento malament, em sento destrossada. Crec que tot això és molt injust. A casa meva mai a la vida s’ha generat odi cap a la meva mare. No puc més i no, no estic manipulada. Conec perfectament la meva mare, millor que ningú, i sé perfectament tot el que he viscut a casa de la meva mare i després a la del meu pare. Tinc sentiments i no són pocs. Només vull dir que s’està jutjant i prejutjant i les coses no són així. M’estic creant una cuirassa i jo no sóc així”.

I d’aquí, a enviar un missatge directe a la mare: “El 3 de desembre vaig trucar la meva mare i ahir la vaig tornar a trucar. Ahir li vaig trucar dues vegades i no em va agafar el telèfon. Veig que l’única manera de poder contactar amb ella és públicament. Així que t’ho dic a tu, mama. Ho he intentat per activa i per passiva, he intentat contactar per privat. Ningú no t’ha pres els teus fills, som aquí. Agafa el telèfon i truca’ns, vine a seure amb nosaltres i parlem-ne. Aclarim les coses. No vull més dolor, no puc més”.

Fes clic a la imatge per veure el vídeo del moment / Telecinco

Una noia desesperada que dinamita el relat de Rocío Carrasco, que ara s’enfronta a les crítiques per no mantenir un discurs coherent. Tots es pregunten per què no agafa el telèfon a la seva filla quan aquesta vol reprendre el contacte. No vol tornar a tenir relació amb els fills? Una pregunta enverinada que haurà de respondre en la seva entrevista en directe de dimecres vinent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa