El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Bomba de Rocío Carrasco: acudirà a plató en directe per desmentir les acusacions més greus
  • CA

El documental de Rocío Carrasco arriba al seu equador. La filla de la Jurado s’ha sincerat sobre la seva vida d’una manera molt impactant, el que segueix generant molt rebombori. Aquest dimecres, durant l’emissió de l’últim capítol, el programa anunciava que tenia una bomba: la protagonista estava trucant en directe al programa per fer una revelació.

Rocío donava les gràcies per haver-li donat veu després de tants anys callada i deixava caure una notícia molt esperada: “Sé que durant l’emissió del documental ha estat moltíssima la informació que heu hagut de digerir i assimilar. No és fàcil resumir una vida de 20 anys en uns capítols… Crec que és moment de fer una aturada en l’emissió de la sèrie documental i fer-la servir per resoldre i aclarir certs punts. Vull explicar algunes coses que suposo que us heu preguntat… M’agradaria anar a plató dimecres vinent per respondre les vostres preguntes i després reprenem l’emissió”.

Rocío Carrasco anuncia en directe que acudirà a plató dimecres vinent / Telecinco

Un anunci que deixava tothom amb la boca oberta. De no haver parlat mai durant 25 anys, a sincerar-se en un documental de 15 capítols i acudir en directe a plató a donar més explicacions encara. El canvi d’estratègia és radical, el que ha fet que molts comencin a ensumar-se que aquesta intervenció de dimecres vinent no és una petició d’ella, sinó una exigència del programa. Tot sembla indicar que tenen un acord i unes pautes clares a seguir. Ara bé… Què hi ha de pacte i què de muntatge?

Durant l’emissió del documental d’aquest dimecres, el tema més important tractava sobre la signatura d’un conveni amb Antonio David Flores per oferir-li la custòdia compartida dels nens. S’ha parlat fins a l’avorriment d’aquest conveni, el que el seu exmarit sempre assegurava que Rocío li havia ofert a canvi que renunciés a la seva part (i els corresponents diners) en l’empresa que tenien en comú. Rocío ha demostrat que ha mentit sobre això durant tots aquests anys, una nova victòria amb el document a la mà. Ha deixat clar que es penedeix d’haver redactat aquest conveni regulador que permetia a l’ex tenir més temps amb els fills, però encara creu que ho va fer en benefici dels petits: “Volia el millor per a ells i jo, en aquell moment, només volia una mica de pau en la guerra amb ell”.

Rocío també va parlar del diagnòstic del càncer de la seva mare, de Rocío Jurado: “Es trobava malament, així que va anar a l’hospital i li van dir que tenia càncer de pàncrees. El doctor em va dir que el 80% dels malalts no sobrevivien. Jo sentia terror i por… Va lluitar dos anys fins que va acabar morint. Aquell dia va ser, si no el pitjor de la meva vida, un dels pitjors. Tothom plorava a l’artista, però jo plorava a la meva mare”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa