El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Flores, contra Rosa Benito: “Va utilitzar a la meva mare per a fer-me mal”

Dures declaracions de Rocío Flores contra Rosa Benito. La filla de Rocío Carrasco no ha pogut mossegar-se la llengua a ‘El programa de Ana Rosa’, on treballa com a tertuliana, després de veure les últimes declaracions de Rosa Benito. La relació entre tia i neboda penja d’un fil i, tot i que ambdues diuen voler enterrar la destral de guerra, la situació és cada vegada més tibant.

Rosa Benito va dir públicament no tenir cap motiu pel qual demanar perdó a Rocío Flores. De fet, va anunciar que no trucarà per telèfon a la seva neboda després de la crida que aquesta va fer divendres passat en directe des del programa dels matins de Telecinco. I ara Rocío Flores ha resposta amb contundència: “Jo sempre he tractat a les persones grans amb respecte, però si jo m’hagués equivocat o hagués actuat mal, t’asseguro que soc la primera en trucar”, ha començat dient.

Rosa Benito | Telecinco
Rosa Benito | Telecinco

I ha seguit: “Mai se’m cauen els anells per demanar disculpes quan m’equivoco, mai. Però jo crec que jo he pagat el seu empipament amb Alessandro Lequio”. En aquest sentit, Rocío Flores ha afegit: “Si ella realment pensa que jo vaig enriure’m del seu dolor, està demostrant que no em coneix gens ni mica, perquè seria l’última cosa que faria, perquè mai ho he fet, ni amb ella ni amb ningú”.

Davant de la pregunta si per a ella Rosa Benito és igual de tia que Amador Mohedano, ella ha respost: “Per a mi són els meus dos tiets. És veritat que amb Rosa tinc menys relació, perquè la veig esporàdicament, i a Amador el veig a Chipiona”. “Amb Rosa potser hem tingut una mica menys de relació, però afecte i respecte li tinc des de sempre”, ha sentenciat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa