El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Revelen què hi ha darrere de la desaparició de Rocío Carrasco
  • CA

Rocío Carrasco va ser la gran aposta de Telecinco per a l’anterior temporada. El seu documental va suposar un èxit sense precedents i la cadena va tocar el cel. Tenint en compte la immensa repercussió que els va generar, van voler premiar la filla de Rocío Jurado. Com? Oferint-li un lloc a Sálvame com a col·laboradora. Havien d’explotar la seva presència, per la qual cosa van col·locar-la com a defensora de l’audiència. El problema va ser que aquesta participació no va generar l’audiència que es pensaven, més aviat tot el contrari. Aquesta decepció els va forçar a eliminar aquesta secció i, amb això, a fer desaparèixer Rocío Carrasco de la petita pantalla.

Des del programa van mantenir en tot moment que ella estava de vacances i que per això havia deixat d’acudir a plató, però aquesta excusa va acabar-se aviat i el director del programa s’ha vist forçat a explicar el perquè: “La secció estava pensada per a l’estiu i ara estan preparant una de nova”. David Valldeperas ha destacat que la secció de Rocío era puntual i no fixa i que aquest va ser el motiu de la seva cancel·lació.

Rocío Carrasco torna a Sálvame / Telecinco

Des de llavors que han optat per fer promoció de la segona temporada del seu documental, que s’hauria d’haver emès aquest octubre. Els problemes judicials que els ha causat amb la família Mohedano han impedit que la puguin estrenar encara, però confien poder fer-ho aviat. La demanda de la germana de Rocío no ha tingut efectes, finalment, així que el nou documental de Rocío podrà emetre’s aquest hivern. Des de la direcció de la productora confien que aquesta vegada la reaparició de Rocío sí que els comporti bones dades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa