El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Carrasco: “L’obra mestra d’Antonio David ha estat aconseguir que la meva filla em pegués”
  • CA

Era l’entrevista més esperada. Rocío Carrasco ha donat la cara aquest dimecres enmig del terratrèmol del seu documental i el 31,6% de l’audiència catalana s’hi ha enganxat. En directe i amb ganes d’aclarir-ho tot, s’ha mostrat sincera i sense pèls a la llengua. Tothom es preguntava si seria cert que la filla li havia trucat dues vegades. Com era, llavors, que ella no havia volgut parlar amb ella? Rocío ha deixat clar que deixa la porta oberta a una futura reconciliació, però que alhora és conscient que encara no és el moment: “No he tingut la temptació d’agafar el telèfon perquè no estic preparada i sé que ella tampoc. Les condicions no són les idònies. Ha de passar temps i jo necessito preparar-me. De moment estic amb teràpia, medicines i amb metges. M’ha costat moltíssim arribar on sóc ara i no vull tornar a la casella de sortida. L’equip de professionals que m’ajuda m’ha aconsellat que deixi que passi temps abans de seure a parlar amb ella perquè encara sento por i inseguretat quan veig que em truca”.

Rocío Carrasco reacciona a les paraules de la filla / Telecinco

Per què ha decidit obrir-se en canal i explicar la seva versió en aquest documental després de 25 anys callada? “Ho he fet amb la finalitat que se m’escolti, que se sàpiga què he sentit i com ho he viscut. Estic contenta i orgullosa de la repercussió que està tenint”. El seu objectiu sembla clar, que es reobri el cas contra el seu exmarit per maltractament: “No em van donar la raó perquè la magistrada de l’Audiència va fer el que li va donar la gana. No va tenir en compte els informes que vaig presentar. Només demano que siguin els pèrits del jutjat qui em valorin”.

Un dels episodis més durs és l’agressió que va patir per part de la seva filla: “Va ser l’última vegada que vaig veure a la meva filla, el 27 de juliol del 2012. Aquell dia Rocío m’agredeix i jo acabo a l’hospital. Rocío va arribar a ser botxí perquè abans havia estat víctima. Ella ha estat una víctima encara més vulnerable que jo. No l’ataqueu a ella perquè no té la culpa. La culpa de què ella actuï així és d’una altra persona, del seu pare. A mi aquell dia m’estava donant una pallissa el seu pare, no ella. Va parar de pegar-me quan em va veure a terra inconscient. Va marxar de casa, va entrar al cotxe i va trucar al seu pare. Sé que va dir-li: “Papa, ja està fet“. Així és. Em va denunciar mentre jo era a l’hospital. Ella sabia que jo tenia un traumatisme al cap i en cap moment es va preocupar pel meu estat”.

No la volia denunciar perquè això no sortís a la llum. Per què ho explica ara? “Sense explicar aquest episodi jo no puc explicar la magnitud del monstre que és el seu pare. Perquè aquest episodi és la seva obra mestra, fer que la seva filla es converteixi en això. Necessito explicar això per fer un retrat d’aquesta persona. Jo a la meva filla l’estimaré sempre i sempre tindrem un vincle. Ara bé, ara mateix aquest vincle està enterrat i és invisible”.

Rocío Carrasco, trencada en directe / Telecinco

Rocío Carrasco ha defensat la filla i ha tornat a acusar Antonio David Flores de manipular-la i aconseguir que la nena no vulgui saber res de la mare. La setmana següent s’emetrà un nou episodi del documental, aquell centrat precisament en la pallissa de Rocío Flores a Rocío Carrasco.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa