Risto Mejide expressa el seu suport a Cristina Cifuentes

"La meva amistat continuarà intacta", assegura el publicista

El polèmic publicista i presentador del programa ‘Todo es Mentira’, Risto Mejide, ha sorprès a tothom donant suport a l’expresidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, ara que el judici a l’Audiència de Madrid pel seu màster ha quedat vist per a sentència. La fiscalia va mantenir la petició de tres anys i tres mesos de presó per a Cifuentes per haver induït presumptament a una falsificació documental. La defensa de Cifuentes, en canvi, va sostenir que la responsabilitat és únicament de la universitat i en va demanar l’absolució.

Ha estat en aquest context que Risto Mejide ha fet una piulada al seu Twitter posant-se al costat de l’expresidenta de la Comunitat de Madrid. “Ara que el seu judici està vist per a sentència, i passi el que passi amb ella. He de dir que crec fermament en la innocència i integritat de Cristina Cifuentes“, ha escrit.

A més, el publicista ha desitjat que “així ho ratifiqui la justícia”, i que en el cas que no fos així, “la meva amistat continuarà intacta“. “Faltaria més”, ha conclòs Mejide.

Comentaris

    Troç de quoniam 09/02/2021 10:33 pm
    Per cert risto, tornant favors, no? Fas la campanya electoral de la cifuentes, i ara tu La a defenses, això si que no és s mentira, oi risto
    d'on no n'hi ha no en raja 09/02/2021 10:50 am
    li diu subministrar cremes facials, perquè sinó a s'han de que aquest risto li dona suport, o és que potset també té un màster, de com fer crist, insultar, faltar el respecte a les persones

Nou comentari