Risto i Laura Escanes, emocionats: “Ens traslladem a una casa més gran”

Risto Mejide i Laura Escanes segueixen gaudint del primer any de vida de la seva filla, la petita Roma. El matrimoni té fixada la seva residència a Barcelona, però també tenen casa a Madrid. El presentador català resideix a la capital espanyola entre setmana per poder acudir al plató del programa, mentre que Laura es queda a Barcelona amb la nena. Una logística familiar a la que diran prou ben aviat, ja que han decidit canviar de casa a Madrid i buscar-ne una més gran.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Novios #toelrrato

Una publicación compartida de Risto Mejide (@ristomejide) el

 

Així ho ha anunciat la influencer, que evidenciava el seu entusiasme: “La casa de Madrid se’ns fa una mica petita… Quan estem allà tots amb Roma és una mica incòmode. Vam deixar d’estar junts entre setmana per la logística. Ara hem trobat una més gran en la qual hi cabem perfecte i serà molt millor. Estem tan contents!”. D’aquesta manera gaudiran de més espai també per les visites del fill de Risto, amb qui mostra estar molt unit. 

La parella està molt emocionada, contents perquè a partir d’ara no caldrà que estiguin separats: “Canviaran moltes coses ara que podrem estar junts. De moment no tenim data per fer el trasllat. A veure com avança tota aquesta situació per poder fer tots els canvis ràpidament”. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mum & Dad ??????

Una publicación compartida de Laura Escanes (@lauraescanes) el

 

La pandèmia determinarà en bona part el timing del trasllat, del qual de ben segur que informen. Laura Escanes va publicar un vídeo del seu pis a Barcelona per mostrar com el tenen decorat, així que és probable que també ho faci un cop instal·lats en la nova casa de Madrid. 

Nou comentari