Revelen la situació econòmica de David Bisbal, tocada per la pandèmia

Recentment s’ha publicat que la pandèmia ha passat factura a David Bisbal, i aquesta informació assegura que les seves dues empreses no donen beneficis. En concret, s’assenyala que Indalo Música S.L no superaria els 30.00 euros d’ingressos l’any 2019, mentre que el 2020 cauria als més de 100.000 euros negatius. I el mateix passaria amb Indalo Vivienda, que hauria donat pèrdues els dos anys.

I el programa ‘Sálvame’ ha viatjat fins a Almeria i Madrid per tal d’indagar sobre el patrimoni que el popular cantant té allà. A més, ha parlat amb un expert en frau fiscal que assegura que “la pandèmia ha deixat petjada en les societats de David Bisbal” i que “analitzant les seves empreses es pot concloure que el cantant està passant dificultats”.

David Bisbal, de concert Europa Press

Bisbal té dues propietats a Madrid: una a Ciudalcampo, valorada en 1,6 milions d’euros, i un àtic a nom de la seva filla, on viu la seva ex, Elena Tablada, valorat en 730.000 euros. A més, ‘Sálvame’ revela que a Almeria només té tres propietats: una oficina tancada amb 15 places d’aparcament, un pis on viuen els seus pares -valorat en 170.00 euros- i la casa en la que s’allotja ell cada vegada que va a Andalusia, lluny de luxes i ostentacions”.

A més, els veïns d’Almeria asseguren que el cantant “no té tantes propietats com sempre s’ha dit”.

Nou comentari