El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Revelen el nom i el sexe del fill de María José i Jesulín de Ubrique
  • CA

La notícia de l’embaràs de María José Campanario va agafar a tothom per sorpresa. Fins i tot als propis pares, que van reconèixer que no s’ho esperaven. Tot i així, han decidit seguir endavant amb l’embaràs. En les últimes declaracions públiques de María Jose, aquesta va assegurar que encara no sabien el sexe del nadó, i ella deia que realment li era igual.

Per la seva banda, Jesulín de Ubrique deia que preferia que fos un nen, perquè ell ja té dues nenes i un nen, i així serien dos i dos. A més, el pare deia que no volia saber el sexe fins que naixés, tot i que la mare opinava el contrari. Ara, el programa de Telecinco ‘Socialité’ ha revelat el sexe del nadó, i quin nom li posaran els pares.

Jesulín de Ubrique i María José Campanario | Europa Press
Jesulín de Ubrique i María José Campanario | Europa Press

Toñi de Barbate i José Antonio Aguilera són dos examics de la parella, i asseguren que saben que el nadó que esperen serà un nen i que es dirà Humberto -igual que el pare de Jesulín, que va morir fa poc més d’un any.

Els dos examics asseguren que, “com que sabien que Belén Esteban estava buscant fills, doncs la Campanario s’ha quedat embarassada“. A més, Toñi afegeix que ho hauria fet “per despit” i “gelosia”, però, a més, tant ella com Aguilera parlen de la suposada crisi del matrimoni.

“Ell, davant de les càmeres, ho està assimilant amb un somriure i bé, però després és tot un infern. Aquesta casa és un infern”, revelen. I és que, el fet que Jesulín “sigui un faldiller” és motiu constant de crisi a la parella.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa