La infanta Elena, a Mallorca amb la mare: “Estan molt dolgudes”

El rei Joan Carles ha pres una decisió que no té marxa enrere. L’emèrit marxa fora d’Espanya com a mesura desesperada per intentar deixar de perjudicar el futur del seu fill al capdavant de la Corona. En el comunicat s’afegia l’agraïment del rei Felip, però molts es pregunten què en pensa realment. L’opinió més buscada, però, és la de la reina Letícia. Mai no s’ha portat gaire bé amb el sogre, el que envolta de morbositat la seva opinió.

La reina Sofia, per la seva banda, és un dels danys col·laterals de la marxa del seu marit. Continuen casats, però que el comunicat no la mencioni fa (encara més) evident la separació. Fonts properes a la família asseguren que està previst que la mare del rei continuï vivint a La Zarzuela i participant en alguns actes oficials, completament aliena a aquesta nova vida del marit lluny d’Espanya.

Qui també acapara l’atenció mediàtica ara és la infanta Elena. Ella sempre ha estat la filla més pròxima a Joan Carles, el seu principal suport darrerament. L’ha acompanyat a tots els seus últims actes públics i l’ha defensat davant de les càmeres. Què pensa sobre la marxa del seu pare? Ella podria ser de molta ajuda per als paparazzi que vulguin saber on para el rei Joan Carles, ja que és molt probable que vagi a visitar-lo un cop s’instal·li en la seva nova residència a l’estranger.

El rei Joan Carles i la infanta Elena, preocupats   Europa Press

El rei Joan Carles i la infanta Elena, preocupats / Europa Press

De moment ‘Europa Press‘ ha sabut que la infanta Elena ha abandonat Madrid. Es trobaria a Palma de Mallorca, en companyia de la seva mare i la seva tieta Irene de Grècia. L’objectiu? “Allunyar-se d’una decisió dolorosa que l’afecta directament”. 

Nou comentari