El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘La resistencia’ demana una entrevista amb Felip VI: “S’ho estan plantejant”
  • CA

La Casa Reial està disposada a fer tota mena de sacrificis per millorar la seva imatge. Mai no havia estat tan danyada, una situació a la qual han arribat per culpa dels negocis tèrbols i corruptes de Joan Carles I que s’estan filtrant a la premsa. Els reis Felip i Letícia de moment es preparen per engegar una gira per Espanya amb la qual volen mostrar-se més propers i deixar-se veure més que mai. Si tindrà resultats satisfactoris o no, es veurà després de l’estiu.

Es troben al centre de la polèmica, el que molts mitjans estan aprofitant per intentar furgar a la ferida. Una entrevista al rei Felip aconseguiria una audiència molt alta, per la qual cosa alguns programes estarien fent l’impossible per aconseguir-ho. Sorprenentment sembla que qui més s’ha bolcat en convèncer-los és ‘La resistencia‘ de David Broncano. El programa de Movistar + hauria convidat formalment el monarca, el que acabaria sent història de la televisió.

David Broncano / Movistar +

El rei en un programa tan informal? ‘Okdiario‘ assegura que la Casa Reial ha rebut una proposta formal del programa, el que s’estarien plantejant. Són conscients que la gran majoria del públic del programa és gent jove, el que suposaria un bon escenari per intentar guanyar alguns adeptes de menys edat. 

Hi hauria predisposició, però l’acord no és fàcil. Els Reis mai no han concedit cap entrevista a televisió, el que suposaria un abans i un després. A més a més aquest tampoc no és el programa més afí a la Institució, precisament, el que fa molt probable que els ataquessin i acabessin perjudicats. El problema? Que la productora hauria demanat que l’entrevista es fes sense condicions prèvies, el que fa enrere la Casa Reial perquè no volen que es danyi més la seva imatge. Deixen caure que haurien exigit que no es parlés sobre la investigació del rei Joan Carles, per exemple. 

Primer pla del rei Felip / Europa Press

Caldrà esperar per veure si una de les dues parts acaba cedint o si tot es queda en una proposta esbojarrada i poc probable. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa