El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Raquel Mosquera posa en venda la seva casa per 500.000 euros
  • CA

Raquel Mosquera ha posat a la venda la casa que té a la localitat madrilenya de Galapagar per 500.000 euros, segons ha publicat la revista ‘Semana’. Es tracta d’un xalet independent de 370 metres quadrats, està situat en una parcel·la de 750 metres quadrats i es caracteritza per tenir seguretat; i malgrat tot això la perruquera desitja desfer-se d’ell.

Tot i que Raquel Mosquera va posar en venda aquesta propietat l’any 2009, finalment es va fer enrere i va continuar vivint en ella. Ara, dotze anys més tard, l’estilista aposta per fer canvis en la seva vida i ha començat per vendre la casa en la qual ha format una llar. Vol canviar de domicili al costat de la seva família; això sí, encara és una incògnita quan ho farà i per quant aconseguirà fer la transacció.

Per a Raquel els últims mesos no han estat fàcils -amb l’ingrès al psiquiàtric- i, encara que en aquesta casa ha viscut bons moments, la veritat és que podrà començar una vida nova al costat de la seva parella i els seus fills en un altre domicili. De moment, ella segueix centrada en la seva feina, tal com anuncia a les seves xarxes socials, on presumeix de pentinats als seus clients, el que es converteix en la seva millor promoció.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa