El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mery Perelló: “Jo no sóc la famosa, ho és en Rafa”
  • CA

La boda multitudinària de Rafa Nadal Mery Perelló va acaparar una expectació mediàtica immensa. La jove empresària sempre ha intentat mantenir-se al marge de la premsa rosa, fins i tot durant el confinament està callada i sense activitat a la xarxa. El seu marit, en canvi, mai no havia publicat tantes coses: l’hem vist cuinant, jugant a tenis, entrenant-se a casa… Avui ‘La Vanguardia’ publica una entrevista amb ella, però, que parla sobre el paper de la fundació solidària de Nadal: “Ens estem preparant per a la celebració del desè aniversari de la fundació, que hauria de tenir lloc a l’Índia”. La crisi del coronavirus els impedeix saber si podran fer-ho o no, finalment.

Això no impedeix que la jove estigui teletreballant sense descans: “Els dies se’m fan molt curts. És tot molt estrany... Faig molta feina sense parar i em passa el temps volant. Segueixo despertant-me aviat per poder donar l’abast perquè aquest any és molt important per a la fundació i per a totes les persones que atén. Si abans ja eren famílies que vivien situacions complicades a nivell econòmic, familiar i social, aquesta crisi ho ha agreujat encara més”. 

“Tot això era inimaginable. És una situació tan excepcional que no sembla real… Prefereixo centrar-me en les lliçons positives. Penso que un acte vertader de generositat sempre en provoca un altre. Aquesta és la manera de tirar endavant. La humanitat estarà més pendent que mai en les relacions personals. No sé com dir-te que canviarà el món, però ho farà i molt. La gent serà més solidària perquè aquest virus ens mostra que tots som vulnerables i iguals”, afegeix Perelló.

Treballar a la fundació assegura que li ha regalat moments “molt inspiradors,  gratificants i màgics”. Una feina en la qual també està implicat Rafa Nadal: “És un moment delicat i vol ajudar en tot el que vulgui”. 

Una entrevista que assegura que no serà la primera de moltes: “Sempre he tingut molt clar que jo no sóc la famosa. Si ho sóc, serà de rebot… Qui ha fet alguna cosa per merèixer-s’ho ha estat Rafa, no jo”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa