Rafa Nadal, sincer a televisió: anècdotes de la boda, paternitat i una por

L'exitós tenista ha concedit una entrevista a Bertín Osborne en la qual ha fet confessions íntimes

No ha pogut ser. Els teleespectadors de Telecinco esperaven amb molta curiositat l’entrevista de Rafa Nadal a Mi casa es la tuya, principalment perquè podrien tafanejar per primer cop com és la casa de l’exitós tenista. Bertín Osborne no va aconseguir, però, que el mallorquí obrís les portes de la seva mansió. En comptes d’això, van realitzar l’entrevista en les instal·lacions de la seva acadèmia. Va suposar una petita decepció, sí, però durant la conversa va deixar anar confessions personals que van compensar-ho.

Rafa Nadal mai no ha estat obert amb la premsa pel que fa a la seva vida privada. Fins fa poc, només se sabia que sortia des de feia més d’una dècada amb una amiga d’infància, la Mery Perelló. Coneguda popularment com a Xisca, sempre la vèiem al seu costat en les múltiples competicions que ha realitzat.  El setembre passat van decidir fer el pas i casar-se, després de 14 anys junts. Ara són molts els que es pregunten quan arribarà el bebè, una pregunta que Bertín també li ha fet.

“Sí que volem nens, a mi m’han agradat sempre. De fet, pensava que ja en tindria algun amb aquesta edat… Volíem ser pares quan em retirés, que pensava que seria al voltant dels 30 anys… Però tenim un problema, que encara segueixo”, reia en un atac de sinceritat. 

 

 

Sobre la seva relació, ha deixat clar que són cada vegada més còmplices i que no van tenir cap discussió durant el confinament: “Sempre li dic Mery. Ara bé, quan hi ha una mica de tensió m’agrada dir-li Maria Francisca. El problema és que mai no tenim tensió. La nostra relació és senzilla i bona”. Unes paraules que li donaven ales per comentar una anècdota de la boda: “Jo sempre he estat molt impuntual, sempre. I Mery va voler venjar-se el dia que ens vam casar. M’ho va retornar multiplicat per 20… I és que va endarrerir la seva arribada a l’altar tot el que va poder. Farta d’esperar, segura que va pensar que ara el que esperaria seria jo”. 

El tenista també va reconèixer algun episodi encara més íntim, com detalls de la seva infància o alguna de les seves pors: “Jo vaig ser molt feliç de petit, no volia fer-me gran. Mai no m’ha vingut de gust avançar. Era un nen molt tímid i obedient, segons diuen era un bon noi. Des de petit, però, i encara ara, em fa por la foscor. No puc anar al llit a les fosques, sempre tinc la televisió encesa… Quan ja era bastant gran, seguia apareixent al llit dels meus pares o de la meva germana”. 

Rafa Nadal parla amb Bertín Osborne   Telecinco

 Telecinco

Un Rafa Nadal proper i simpàtic que ha aconseguit captivar l’audiència, que s’ha incrementat aquesta setmana arribant a un bon 16,2% de share

Nou comentari