El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rafa Mora, contra Carmen Borrego: “Preferiria que a Sálvame hagués vingut Alejandra Rubio”
  • CA

La relació de Rafa Mora amb el clan de les Campos mai ha estat especialment bona. Però amb l’arribada de Carmen Borrego a ‘Sálvame’, on ell treballa de tertulià, encara s’ha complicat més. La filla de María Teresa Campos feia aquesta setmana un balanç positiu de les seves primeres setmanes com a col·laboradora del programa de les tardes de Telecinco.

De fet, no es penedeix “de moment” de la decisió que va prendre de començar en el programa i la presentadora Carlota Corredera li comunicava que el sentiment és mutu: “Els directors estan contents”. “Oi que no som dolents?”, deia Gema López i ella negava: “Per a res”. No obstant això, semblava que no tothom estava igual de content amb el retorn de Carmen al programa.

Carmen Borrego, nova col·laboradora de 'Sálvame' - Telecinco
Carmen Borrego, nova col·laboradora de ‘Sálvame’ – Telecinco

“A mi m’hauria agradat més que hagués vingut Alejandra Rubio. Carmen ho està fent molt bé, però jo tinc bon rotllo amb ella”, deia Rafa Mora, però Carmen responia que per ella no hi hauria cap problema en coincidir amb la seva neboda en el plató de ‘Sálvame’.

Però tot i l’opinió de Rafa, sembla que, per ara, els directors del programa mantindran la seva aposta, i tenen la intenció de seguir comptant amb Carmen Borrego com a tertuliana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa