El diari ‘El Mundo’ va publicar aquest cap de setmana que la productora de ‘Sálvame’, La Fábrica de la Tele, i un dels directors del programa, David Valldeperes estavent sent investigats en una macrooperació judicial. Segons el mateix diari, es tracta d’un “delicte de descobriment i revelació de secrets” tal i com consta en l’‘Operació Deluxe’.

Una investigació policial que arrenca fa quatre anys amb la revelació de diferents informacions privades de famosos a través del programa. El primer involucrat va ser el reporter gràfic Gustavo González, però existeixen un total de vuit persones de l’espai de Telecinco investigades, entre elles, David Valldeperas, i la pròpia productora, ‘La Fábrica de la Tele’. En canvi, el també director Alberto Díaz no ha estat imputat perquè no s’ha demostrat que tingués constància dels fets.

David Valldeperas | Instagram
David Valldeperas | Instagram

I ara, la productora ha emès un comunicat on defensa la seva activitat periodística però reconeix que està sent investigada. “La Fábrica de la Tele i les persones que en formen part han actuat sempre dins del marc legal i dins de la seva activitat periodística i en el legítim exercici del dret a la informació, de manera que són absolutament falses les atribucions d’activitat d’espionatge”, comença el comunicat.

I continua: “El procés judicial al que fan referència les informacions publicades al diari ‘El Mundo’ es troben encara en fase preliminar. El que s’investiga és la naturalesa del vincle que mantenen un periodista amb una llarga trajectòria professional amb una de les seves fonts, un agent de la policia. Aquest periodista col·labora a ‘Sálvame’ i amb molts altres mitjans de comunicació”.

Defensa dels seus redactors i directors

En aquest sentit, el text segueix parlant de Gustavo González: “Pel que fa referència a ‘Sálvame’, el procediment judicial investiga la procedència d’informacions d’una vintena de personatges protagonistes de la crònica social”. I, seguidament, defensa els seus treballadors: “Cap director o redactor de ‘Sálvame’ ha tingut mai cap relació amb l’agent de policia investigat. I aquesta productora és la principal interessada en contribuir a esclarir els fets per la justícia”.

Finalment, conclou el comunicat: “Ni la policia ni cap autoritat judicial han adoptat cap mesura d’investigació respecte a La Fábrica de la Tele. Cap dels documents que consten al procediment judicial procedeixen de cap arxiu o dispositiu de la productora, ni de cap dels membres de l’equip de redacció de ‘Sálvame’, ni de cap dels programes que produeix. I les informacions que apunten en aquesta direcció són falses”.

Nou comentari

Comparteix