El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Vestits gòtics i extravagants a la catifa vermella dels premis Feroz
  • CA

La catifa vermella dels premis Feroz ha evidenciat l’extravagància d’algunes de les actrius espanyoles del moment. En aquesta vuitena edició tan atípica, amb el perdó de Victoria Abril com a moment destacat, els conjunts estilístics han cridat més l’atenció que mai.

Una de les intèrprets que ha volgut arriscar més ha estat Milena Smit. L’actriu de No matarás ha apostat per un vestit molt cridaner en negre i daurat amb unes punxes als costats que aportaven un toc gòtic i fantasmagòric. Ha completat el look amb un munt d’anells de Bulgari.

Milena Smit arrisca a la catifa vermella dels premis Feroz / Europa Press

Una altra que no ha volgut passar desapercebuda ha estat Esty Quesada. Coneguda popularment com Soy una pringada, la youtuber ha aparegut amb un vestit llarg i ample de color negre. Vambes gegants, cabells roses i un rosari completaven el seu conjunt.

Esty Quesada, fidel al seu estil en els premis Feroz / Europa Press

Macarena Gómez tampoc no ha faltat a la cita cinematogràfica. L’actriu s’ha desmarcat del negre i ha optat per un vestit vermell de mànigues de gasa. El més cridaner? El brodat del seu pit, un dibuix d’una grua blanca.

L’actriu Macarena Gómez, amb un vestit vermell als premis Feroz / Europa Press

Els nois no es queden enrere en aquesta lluita pel vestit més extravagant. Alberto Velasco, per exemple, ha volgut sorprendre amb una jaqueta llarguíssima amb l’esquena oberta i uns pantalons amples de pota d’elefant. Un dels looks més originals de tota la catifa vermella, sense cap mena de dubte.

L’actor Alberto Velasco arrisca a la catifa vermella / Europa Press

Paco Léon, per la seva banda, també ha volgut fugir del clàssic esmòquing. L’exitós actor ha optat per un vestit jaqueta-pantaló de color verd. Els pantalons de campana accentuaven el toc retro.

Paco León triomfa a la catifa vermella / Europa Press

Natalia de Molina també ha volgut ser original. En el seu cas, però, ho ha fet incorporant el color vermell a un conjunt negre. Per tal de trencar el cromatisme, l’actriu ha lluït una samarreta de coll alt en vermell a conjunt amb unes botes altes d’ant del mateix color.

Natalia de Molina trenca el cromatisme amb una combinació vermella i negra molt encertada / Europa Press

Finalment podem destacar el disseny escollit per Candela Peña. L’intèrpret ha apostat per un vestit curt i molt ajustat en verd amb un gran llaç a l’espatlla dreta. La mascareta del mateix to completava el conjunt.

Candela Peña, a la catifa vermella dels premis Feroz / Europa Press

Una catifa vermella plena d’eleccions arriscades que han cridat l’atenció i han tornat a demostrar que els nominats són ferotges en tots els sentits.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa