Pitingo espanta els seguidors en reconèixer que l’han hagut d’ingressar

Pitingo ha espantat els seus seguidors en publicar una foto des de l’hospital i reconèixer que l’han hagut d’ingressar d’urgència. El cantant reconeixia que va haver d’acudir al metge en perdre el coneixement: “Ahir em van ingressar dolentíssim, vaig perdre el coneixement després de deshidratar-me 40 minuts”. Ha deixat clar que no té relació amb un possible contagi de coronavirus, el que han descartat. En aquest cas s’ha tractat d’una deshidratació fulminant que hauria fet que li pugés moltíssim la febre: “M’estan fent proves per saber què és”, deia poc després a Instagram.

L’artista espera que no sigui res greu i, de fet, deixa caure que creu que podrà actuar el pròxim dia 13: “La salut és el primer i us juro que el dia 13 em deixaré l’ànima al concert. El concert sortirà genial, tranquils”. Ha compartit la notícia en un post que acompanyava d’una foto des de l’habitació de l’hospital en la que se’l veu animat, amb un mig somriure i el polze aixecat. La publicació s’ha omplert de missatges d’ànims i molta angoixa, tenint en compte que no sembla normal que es deshidratés d’aquesta manera tan greu i durant tant de temps. Caldrà esperar als resultats de les proves per conèixer la causa d’aquest problema de salut, el que confia que sigui puntual i que no impedeixi que segueixi amb la gira de concerts.

Pitingo ha lamentat que això passés justament quan es disposava a començar la promoció a Sevilla: “És una pena perquè començaven els actes per al concert del dia 13 i volia que s’assabentés tota Andalusia”. El cantant té programat aquest concert a la Cartuja Center de la capital andalusa, en el marc de la seva gira. L’objectiu és començar a celebrar el Nadal d’una manera molt original, amb una barreja del flamenc i les nadales més clàssiques.

Nou comentari