El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Les peticions d’Isabel Pantoja abans del seu concert a l’Argentina
  • CA

Isabel Pantoja torna als escenaris i ja ha començat la seva nova gira per Llatinoamèrica, després d’anys d’estar tancada a la seva finca, Cantora. La cantant actuarà en el mític estadi Luna Park de Buenos Aires a les 21 hores. Queden 3 dies pel concert, però ja ha aconseguit vendre el 80% de les entrades -l’estadi té capacitat per a 6.000 persones-.

Les entrades més cares són, precisament, les que estan esgotades. Des de l’estadi han dit, a ‘El Programa de Ana Rosa’, que creuen que no es vendran totes les entrades. L’última vegada que Isabel Pantoja va actuar a l’Argentina va ser l’any 2011 i ho va fer per 4.000 persones. El seu recital va durar 3 hores.

Isabel Pantoja, preocupada pel documental de Julián Muñoz - Europa Press
Isabel Pantoja – Europa Press

La reportera Leticia Requejo ha assenyalat que a l’estadi “no hi ha ni un sol cartell que anunciï la reaparició d’Isabel Pantoja en el Luna Park, a diferència d’altres artistes”.

Peticions d’Isabel Pantoja

Però el que més ha sorprès són les peticions que ha fet Isabel Pantoja per abans del concert: “Que el seu camerino estigui ple de flors blanques i que l’escenari estigui blindat” pel servei de seguretat.

Segons Requejo, i estranyament, en aquest concert “no està acreditat cap mitjà de comunicació espanyol”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa