Pepe Viyuela d’Aída: “Vaig criticar Vox i ara m’amenacen, em linxen i em persegueixen”

L'actor es reafirma en les crítiques al partit d'ultradreta i denuncia que demanin que es faci boicot a la seva última pel·lícula

Pepe Viyuela ha estat envoltat de polèmica aquestes últimes setmanes per les seves paraules sobre Vox, quan va qualificar el partit de “càncer”. Els ultres han omplert Twitter de crítiques ferotges cap a l’actor d’Aída i Mortadelo y Filemón, a qui titllen de “podemita”. L’allau de comentaris ha estat tan gran que ha volgut parlar al respecte en una entrevista al Huffington Post: “Pots rebre tanta pressió a la xarxa per les teves opinions que t’acabes autocensurant per no passar per això. Vaig dir que Vox era un càncer com a metàfora perquè és un problema que podria convertir-se en un gran problema i ho segueixo pensant”.

“Ara fan una crida al boicot contra l’última pel·lícula en la que actuo. Comença l’amenaça, el linxament i disparar contra tothom. La pel·lícula no és meva, jo només hi participo com a actor i em fotria molt perjudicar la resta de companys. Em sembla una barbaritat perquè arremeten contra tot un col·lectiu que potser ni tan sols estan d’acord amb mi. Em semblen perilloses aquestes persecucions i caces de bruixes”, denuncia.

Pepe Viyuela, en una foto promocional de TVE

Ara li diuen podemita, però això no el molesta: “Tenen tot el dret a fer-ho. No he estat mai lligat a cap partit i puc parlar malament de Podemos en qualsevol moment. Sóc lliure per dir el que vull i per callar-me quan em doni la gana. Hi ha gent que es molesta en veure que famosos donem la nostra opinió perquè creuen que hauríem de quedar-nos al marge, però totes les opinions mereixen respecte”.

Una entrevista en la que també ha criticat el masclisme present en el teatre: “Vivim en una societat masclista i això s’entrega a tot. Es van marcant etiquetes i rols… Les dones tenen tanta gràcia com la pot tenir qualsevol home, però es prejutja des de la perspectiva masclista”.

Comentaris

    Doctor Strangelove 25/07/2021 10:50 am
    Filemón, Quien siembra vientos recoge tempestades! Doc.

Nou comentari