El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Peñafiel carrega contra Felip VI: “Ningú entén que fes fora d’Espanya a Joan Carles”
  • CA

El periodista especialitzat en Casa Reial Jaime Peñafiel no s’ha tallat ni un pèl i ha carregat contra Felip VI. Ho ha fet en assistir a un acte a Madrid i ser preguntat per la biografia de Joan Carles de Borbó que ha escrit la periodista francesa Laurence Debray, ‘Mi rey caído’. Segons recull la revista ‘Semana’, Peñafiel va assegura que “ningú s’explica que el seu fill el fes fora d’Espanya i de la Casa Reial”.

“L’article 19 de la Constitució ho posa clarament. No es pot expulsar a cap ciutadà del seu país. El que va fer el seu fill és anticonstitucional”, ha afegit amb contundència el periodista especialitzat en Casa Reial. A més, ha insistit: “Hi ha hagut pares que han fet fora de casa als seus fills”, però a ell no li sembla admissible que un fill, en aquest cas Felip VI, hagi forçat la sortida del seu pare a l’estranger.

Jaime Peñafiel Telecinco

“Que un fill faci fora al seu pare de casa seva i del seu país és inconstitucional”, ha sentenciat amb contundència. Així mateix, ha deixat clar que l’emèrit “pot venir quan vulgui, quan li surti dels collons”. Alhora, ha opinat també sobre la seva dona, Sofia de Grècia, i ha dit que la seva tasca com a cap de família li sembla encomiable. “Ella és una gran professional, com va dir el seu marit. Aguanta amb dignitat tantes infidelitats… Està acostumada”, ha conclòs Peñafiel.

Joan Carles de Borbó ha decidit trencar el seu silenci des que va decidir fugir d’Espanya i instal·lar-se als Emirats Àrabs. I ho ha fet en un llibre que veurà la llum el proper dimecres 6 d’octubre. Es tracta d’una biografia que ha escrit la periodista Laurence Debray en la qual no es calla res. Fins i tot admet que les relacions amb el seu fill, Felip VI, estan completament trencades, i assegura que ni tan sols el va felicitar pel seu 83 aniversari el mes de gener passat. En el llibre l’emèrit espanyol també assegura que “alguns estan molt contents que marxés d’Espanya”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: fat boy a octubre 09, 2021 | 23:57
    fat boy octubre 09, 2021 | 23:57
    Doncs mira que es facil d'entendre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa