Discurs negacionista de Paz Padilla: “Les vacunes no serveixen per a res”

Paz Padilla torna a generar polèmica. La presentadora acaba d’anunciar que s’ha contagiat de coronavirus i la seva presència en la retransmissió de les campanades està en perill. Ho ha explicat en un vídeo en directe amb Anne Igartiburu i Maria del Monte, el que s’ha viralitzat per les declaracions negacionistes que ha deixat anar l’andalusa. La presentadora es mostra molt enfadada en haver-se contagiat per segon cop tot i estar vacunada amb la dosi completa: “Les vacunes no serveixen per a res”, ha etzibat. Com era d’esperar, moltíssima gent ha carregat contra per ella per unes paraules que no han agradat gens.

Paz Padilla, en una entrevista a 'Cuarto Milenio' - Cuatro
Paz Padilla, en una entrevista a Cuarto Milenio / Cuatro

A més a més, la presentadora ha pronunciat un discurs ple de paraules mal dites que l’ha deixat una mica en evidència: “Les vacunes no serveixen per a res. La vacuna és una proteïna per on t’introdueixen la Spider (Pfizer), que és la proteïna per on t’introdueixen el virus. La vacuna és la de l’animaló de Luján (Wuhan) i ara ha mutat, el que fa que tinguem la oritrón (Omicron) i ara no entra per la porta, entra per la finestra. Per moltes vacunes que et posin, dues o tres, el virus entra per una altra banda i t’infectes. Les Delta i la Otirón ha mutat d’Àgrica. El millor és que diuen que a Àfrica s’ha contagiat tanta gent que hi ha molta gent immunitzada i això farà que arribi el final de la Covid”.

Un al·legat que l’ha col·locat al centre de la diana, ja que molts han assegurat que amb això demostra tenir una vena negacionista que han criticat: “La pandèmia no és un acudit, Paz. Deixa de fer el ridícul i la irresponsable”, “Entre això i la pseudoteràpia que publicita, ja la podem relegar a Zahara de los Atunes” o “Fa vergonya i por escoltar a Paz Padilla. Ja està bé, senyora. Què perillós que és que persones amb discursos desinformadors com ella tinguin milions de seguidors”.

Comentaris

    Tano Desembre 30, 2021 | 16:22
    Aquesta tipa li manca un bull com les guixes.
    Monro Gener 01, 2022 | 04:45
    M'agradaria saber que esta fent ella per a contagiar-se tant? Potser massa festes? Qui li a dit que amb la vacuna no es pot contagiar? De veritat que gent que té tanta fama facin aquesta meva de comentaris i se'ls i doni veu es penos.

Nou comentari