El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Paz Padilla, contagiada de coronavirus pocs dies abans de les campanades
  • CA

El coronavirus està posant el perill les retransmissions de les campanades d’enguany. Poques hores després de saber-se que Ana Obregón ha donat positiu i, per tant, serà baixa de TVE; ara és el programa de Mediaset el que ha estat a la corda fluixa. Paz Padilla ha revelat que ella també s’ha contagiat i que ha hagut d’estar tot el Nadal confinada. L’actriu havia d’estar al capdavant de la retransmissió de Mediaset, en la que volien que estigués acompanyada de Carlos Sobera. En un primer moment, es pensava que haurien de canviar d’estratègia, però ella ha assegurat que es troba bé i que ja ha donat negatiu.

No ho havia dit fins ara, en un directe a Instagram amb dues de les presentadores de la competència: Anne Igartiburu (TVE) i María del Monte (Canal Sur). Ha estat aquí on Paz Padilla ha revelat que ha passat sola la nit de Nadal i l’àpat del 25 de desembre. Aquest ha estat el segon cop que s’ha contagiat enguany, però afortunadament els símptomes han estat lleus i podrà treballar l’última nit de l’any: “Passar el Nadal sola ha estat molt trist… No sé com l’he agafat ni a on. He tingut mal de cap i molta congestió nasal, però molt més suau. El problema és que els meus germans i jo ens hem quedat sense Nadal”.

Carlos Sobera i Paz Padilla, en la foto promocional de les campanades de Mediaset / Instagram

Part de la seva família encara està confinada, però per a ella ja han passat els dies de quarantena i ha donat negatiu en el test. Recuperada i ja sense símptomes, agraeix que la Covid no hagi impedit que pugui acomiadar l’any des de la Puerta del Sol amb els teleespectadors de Mediaset: “Extremaré les precaucions i em faré mil proves abans de divendres per estar 100% segura que podem fer el programa amb tota seguretat. Hem d’anar amb compte perquè és molt contagiós”.

Les presentadores de les campanades, en un directe / Instagram

Finalment, Paz Padilla sí que podrà acompanyar Carlos Sobera en el programa més especial de l’any. De tota manera, com ella ben deia, la cadena li farà les proves corresponents per saber si realment no hi ha perill de contagi. Una presentadora que lamenta no haver pogut gaudir d’un Nadal normal, un somni sense el que s’ha quedat per segon any consecutiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa