Atac ferotge a Paula Gonu en confessar que cobra 13.000 € al mes

Paula Gonu ha creat un autèntic terratrèmol en confessar en un vídeo quants diners cobra al mes. La influencer catalana estaria rebent més de 13.000 € al mes pels seus vídeos de Youtube, una autèntica barbaritat que ha indignat molts dels seus seguidors.

Durant la seva entrevista a ‘La Resistencia’ va confessar a Broncano que tenia al banc entre 500.000 € i un milió, una xifra molt alta que ara s’explica. La catalana s’ha envoltat de polèmica per ser sincera, fins al punt de convertir-se el seu nom en tendència a Twitter.

“Molts em pregunten quants diners guanyo… ho diré i tot i així em criticaran”, pronosticava. La jove ha assegurat que durant el mes de desembre va guanyar 15.000 dòlars només amb Youtube, al que s’hauria de sumar tot el que cobri de les marques que la contracten per fer publicitat.

És una de les influencers de moda, amb més de dos milions de seguidors a Instagram. “En primer lloc, apareixeran les persones que ho entenguin perquè saben del tema o ho han arribat a entendre, estaran d’acord amb l’argument que cobres en relació a allò que generes. Ara bé, per una altra banda, hi haurà aquelles persones que es portaran les mans al cap en saber quant guanyo i veuran injust que cobri això per fer, segons ells, uns vídeos de m… i ximpleries per Internet. Cobro 15.062 dòlars per Youtube, no està mal i són molts diners, sí“. 

Tal com s’esperava, ha rebut una allau de crítiques ferotges per Twitter. Molts consideren injust que s’emporti aquesta quantitat de diners per fer vídeos ximples a internet, per explicar la seva vida o compartir fotos dels seus viatges. Davant d’aquest atac, Paula Gonu s’ha escudat en la ironia: “M’alegra saber que almenys no rabieu amb el 50% que paguem d’impostos”. 

Una polèmica que segurament farà que altres influencers s’ho pensin dos cops abans de fer públic quants diners guanyen. 

Nou comentari