El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La quantitat que haurà de pagar a Hisenda la guanyadora de ‘Pasapalabra’
  • CA

Només dos mesos després de l‘últim bote, a Pasapalabra han tornat a guanyar el gran premi. En aquest cas ha estat Sofía Álvarez qui ha aconseguit respondre bé totes les preguntes del rosco i endur-se els 466.000 € del pot. Feia vuit setmanes que hi participava, temps suficient per assegurar-se fer història en el programa després de 62 emissions. Ella no tenia clar saber les respostes correctes, el que feia que se sorprengués a si mateixa quan Roberto Leal li deia que havia encertat l’última lletra H. Ha estat el compositor de la banda sonora d’El Hombre que vendió su alma qui ha fet que s’endugués el premi, un Herrmann que feia embogir el públic present a plató. La tensió entre Sofía i Marco Antonio fa temps que estava encesa, tenint en compte que han estat molt a punt d’aconseguir el premi en diverses ocasions.

Finalment era ella qui ho aconseguia i ràpidament va abraçar-se al seu rival. Incrèdula, assegurava que estava molt agraïda i que invertiria tots aquests diners en els seus fills. No podrà disposar del pot sencer, per això, ja que Hisenda s’emporta un bon grapat. La pregunta que es fa tothom en aquestes ocasions és el tant per cert que li traurà l’Agència Tributària. En aquest cas, dependrà de la comunitat autònoma en la que declari aquests diners. El més probable és que ho faci al País Basc, on resideix. En cas de ser així, Sofía hauria de pagar a Hisenda el 49% del pot i llavors, d’aquesta manera, només es quedaria 237.660 € (mentre que Hisenda rebria pràcticament el mateix).

El concurs d’Antena 3 està aconseguint una molt bona audiència darrerament. Són el programa més vist de la franja i, a més a més, amb molta diferència respecte al segon. Aquest pot no ha estat tan mediàtic a les xarxes, però, el que ha fet que passés més desapercebut. Van criticar-los molt per jugar amb els teleespectadors en l’anterior bote, una lliçó que sembla que han après. I és que, com dèiem, aquest triomf ha estat molt més sorprenent i, en certa manera, molts s’ho han pres com un premi cap a l’audiència que els segueix cada dia i no només a aquells que sintonitzen el programa només si saben que aquella nit guanyaran el premi. Sigui com sigui, aquesta és la segona victòria en només dos mesos, el que ajudarà al programa a guanyar encara més share.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa