El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Paloma Rocasolano té nou xicot: empresari, britànic i molt culte
  • CA

Paloma Rocasolano, la mare de Letícia Ortiz, torna a estar enamorada. Els paparazzi de la revista Semana l’han enxampat de la mà d’un home més gran que sembla que no se separa del seu costat últimament. L’àvia d’Elionor i Sofia de Borbó ja no s’amaga i és gràcies a això que podem posar cara a la seva nova parella. Als seus 69 anys, Paloma es mostra molt feliç i enamorada d’aquest empresari que podria presentar públicament en la pròxima cerimònia dels premis Princesa d’Astúries. El mitjà explica que l’està integrant a la família a poc a poc i que, de fet, ja coneix a la seva nova neta (la filla petita de Telma Ortiz, que va néixer el mes passat).

Informalia dona més detalls sobre aquesta nova relació de Paloma. L’hauria conegut a principis de l’any passat, quan la mare de Letícia es va traslladar a Madrid. La dona té passió per la cultura, el que fa que vagi al teatre habitualment. En un d’aquests plans hauria conegut el seu xicot, a qui alguns amics propers descriuen com un home “culte” que és d’origen britànic i es diu Marcus. Fa cinc anys que treballa a Madrid com a director d’una companyia dedicada a la venda major de cafè i cacau, on ha arribat després de passar per diferents empreses d’importació i exportació. Un empresari amb la seu de l’empresa a Castleford que ha captivat la mare de la reina espanyola.

El que queda clar és que Paloma Rocasolano torna a estar enamorada d’una de les primeres parelles que se li coneixen des del seu divorci del pare de Letícia. Els mitjans els han vist passejant pel carrer, dedicant-se mirades còmplices i prenent una beguda en una terrassa del centre de Madrid. Paloma ja li ha presentat a la seva filla Telma, però no se sap si Letícia ha coincidit amb ell. Caldrà esperar a la presentació oficial, la que, segurament, tindrà lloc el pròxim 22 d’octubre durant l’entrega de premis a Oviedo.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa