Amaia d’OT, convidada feminista després de denunciar la seva discogràfica

Amaia Romero tornarà a l’acadèmia d’OT aquesta setmana per parlar amb els concursants d’enguany, en el marc de les xerrades feministes que estan oferint per commemorar el dia de la dona de diumenge. La guanyadora de l’edició del 2017 sempre s’ha considerat feminista, el que va demostrar l’octubre passat en una roda de premsa en la qual va criticar el masclisme que ha viscut dins de la discogràfica en la que treballa, Universal.

“En el món de la música es veuen moltes dones. Sembla que està igualat i que està millorant, però la meva experiència és que cada vegada que vaig a un estudi de gravació o a un plató o a la discogràfica i empreses d’Universal, els caps i productors sempre són homes”, assenyalava clarament.

Amaia Romero als premis Goya   Europa Press

Amaia Romero als premis Goya / Europa Press

Va denunciar que mai no s’ha trobat cap dona en un estudi de gravació, a la taula de so o gravant els instruments de les cançons que surten en el disc: “No hi ha cap dona. No n’he vist cap“. I d’aquí, a una anècdota contra la seva pròpia discogràfica i també contra la premsa: “Mai no diuen que jo he compost les cançons del meu disc, mentre que als homes sempre els hi reconeixen”. 

Tenint en compte la seva transparència, de ben segur que deixa caure alguna denúncia sorprenent durant la xerrada a ‘OT’. 

Nou comentari