Omar Montes i el dia que el seu avi podria haver matat Isabel Pantoja

El cantant revela que van patir un accident durant un sopar de Nadal que gairebé acaba en tragèdia

La vida d’Omar Montes va fer un canvi de 180° gràcies a la seva relació amb Isa Pantoja. El cantant li deu tota l’expectació mediàtica que ha aconseguit, la que l’ha ajudat a crear-se una carrera musical que l’ha convertit en un dels artistes més escoltats -i més rics- del moment. El seu poder arriba a tal nivell que ha signat una col·laboració amb Jeff Bezos, fundador d’Amazon, per anar a l’espai aviat, tal com ha confirmat en una entrevista a El Hormiguero aquest dijous: “Sí, ens hem fet amics. Em va enviar un missatge privat per oferir-me acompanyar-lo a l’espai i vaig acceptar. T’ho puc dir en anglès, si vols”.

L’objectiu d’aquesta última aparició televisiva era promocionar el seu llibre Mi vida mártir, en la que reflexiona sobre com ha canviat la seva rutina. La seva infància, per exemple, no va ser gens fàcil: “Els nens em pegaven i havia d’anar a l’escola amb dos berenars perquè sempre me’n treien un… Els nens d’abans eren molt cruels“.

I d’aquí, a revelar com va començar en el món de la música: “Els meus amics i jo vam trobar un ordinador al costat de la brossa. Ara penso que el destí va voler que el deixessin allà perquè acabés sent meu. Vam començar a compondre cançons i al principi les veníem per a bodes gitanes. No eren gran cosa i només ens pagaven 50 €, però vam anar generant més expectació i cada cop teníem més demanda i, per tant, més diners”. Si realment la seva carrera va enlairar-se, però, va ser per la fama que li va generar sortir amb la filla d’Isabel Pantoja. Precisament ella és la protagonista d’una de les anècdotes més divertides que ha compartit: “Recordo una nit de Nadal que vam passar a la casa familiar dels Pantoja. Va venir amb mi el meu avi, que recordo que va començar a jugar al Twister amb Isabel. Aquella nit va ser una passada, però el meu avi va caure a sobre d’ella i gairebé la mata“. Una escena que de ben segur que va ser molt surrealista.

Comentaris

    no catanyol 01/10/2021 10:59 am
    "havia d’anar a l’escola amb dos berenars perquè sempre me’n treien un" ??? Podríeu fitxar algun periodista que no tradueixi de l'espanyol? O contractar un corrector... La frase correcta és "havia d’anar a l’escola amb dos berenars perquè sempre me’n prenien un" De res

Nou comentari