El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una amiga d’Olga Moreno revela què pensa de Rocío Carrasco: “No entenc a aquesta dona”
  • CA

Olga Moreno està desapareguda dels mitjans de comunicació des que va guanyar ‘Supervivientes 2021’ i es va asseure al plató de ‘Ahora, Olga’ per donar la seva versió després de l’emissió de la sèrie documental sobre la vida de Rocío Carrasco, ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’. El programa de Telecinco ‘Ya es mediodía’ ha parlat amb una amiga d’Olga Moreno, qui, entre d’altres coses, revela què pensa la dona d’Antonio David Flores sobre la filla de Rocío Jurado. Es dona el cas que aquesta amiga, Evelyn, és una de les persones que estava asseguda a la terrassa d’un bar de platja de Torremolinos amb Olga quan va ser enxampada carregant contra Marta López i Rocío Carrasco.

Preguntada per si Olga Moreno s’enrefia de Marta López al 100, Evelyn respon: “Sí, sí, per això estava tranquil·la, perquè realment aquell dia de platja ella no va dir res de Marta. A més, Olga està encantada de l’amistat que té amb ella. Jo sé que amb Marta ella té passió, perquè s’ha portat molt bé amb ella”. “No tenia cap dubte, ni tampoc cap necessitat de demostrar l’amistat que tinc amb Olga, l’afecte que ens tenim, etc.”, ha reaccionat ràpidament Marta López.

Marta López al programa ‘Ya es mediodía’ | Telecinco

En relació a Rocío Carrasco, Evelyn assenyala: “La meva opinió va ser que, després de tot el que ja havia fet, fer ara un documental parlant de la seva família, jo no ho veia bé. Però això és una opinió meva personal que vaig donar en aquell moment. I, sincerament, Olga en aquest moment tampoc va dir res perquè es troba encara en shock, després de tornar de ‘Supervivientes’, i no vol veure res, ni vol saber res, i com li fa mal, nosaltres no traiem mai el tema”.

Però l’amiga de la dona d’Antonio David Flores sí que reconeix que “Olga se sorprèn, perquè diu: ‘no entenc a aquesta dona‘”. Però Evelyn ja no fa referència a res més que Olga Moreno digui sobre la filla de Rocío Jurado. Per la seva banda, Marta López ha deixat clar que “Olga va veure les càmeres en tot moment, i fins i tot van parlar amb la reportera, així que no crec que es posés a parlar malament de Rocío”. “No em crec que fes cap comentari negatiu de Rocío, potser ha pogut dir que estava cansada o que no entèn res, però segur que res més”, ha conclòs Marta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa