El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Enxampen a Olga Moreno criticant a Rocío Carrasco, Marta López i Sylvia Pantoja
  • CA

Olga Moreno, enxampada! El programa de Telecinco ‘Viva la vida’ ha emès unes imatges molt comprometedores de la guanyadora de ‘Supervivientes 2021’ on critica sense pietat a Rocío Carrasco. Però no només això, la dona d’Antonio David Flores també carrega contra les seves amigues Marta López i Sylvia Pantoja! Fa 46 dies que Olga Moreno no fa cap aparició als mitjans de comunicació, i el programa que presenta Emma García l’ha localitzat a Màlaga, on li han fet un seguiment de 48 hores per a veure com és el seu dia a dia.

El programa ha pogut comprovar com un dels dies Olga Moreno surt de la seva botiga i es dirigeix fins a la platja a Torremolinos en companyia d’unes amigues i, una d’elles és precisament Lara Sajen, companya seva a ‘Supervivientes’. La reportera del programa, Lourdes, s’ha acostat camuflada fins al grup de noies i ha escoltat tot el que han parlat durant sis hores de conversa.

Olga Moreno i les seves amigues a Torremolinos | Viva la Vida

Estan dient barbaritat, posant verd a tothom”, ha explicat Lourdes. De què parlen Olga Moreno i les seves amigues quan creuen que ningú les escolta? Olga expressa el dolor que ha sentit a la seva sortida del reality perquè, segons ella, li han fet molt de mal en els platós de televisió.

A més, no entén com Rocío Carrasco no va tenir suficient parlant de la seva història amb la sèrie-documental ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’, i ara farà una segona part parlant de la seva família. En aquest sentit, tots lamenten les múltiples declaracions que van fer presentadors i tertulians sobre ella, en comptes d’haver beneficiat la seva imatge a ‘Supervivientes’.

D’altra banda, el grup d’amigues també ha parlat d’altres companyes de ‘Supervivientes’, com Sylvia Pantoja o Marta López, fidel defensora d’Olga i “a les qui van arribar a considerar persones falses“, segons paraules de la reportera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa