Enxampen a Olga Moreno criticant a Rocío Carrasco, Marta López i Sylvia Pantoja

'Viva la vida' fa un seguiment de 48 hores per a veure com és el dia a dia de la guanyadora de 'Supervivientes 2021'

Olga Moreno, enxampada! El programa de Telecinco ‘Viva la vida’ ha emès unes imatges molt comprometedores de la guanyadora de ‘Supervivientes 2021’ on critica sense pietat a Rocío Carrasco. Però no només això, la dona d’Antonio David Flores també carrega contra les seves amigues Marta López i Sylvia Pantoja! Fa 46 dies que Olga Moreno no fa cap aparició als mitjans de comunicació, i el programa que presenta Emma García l’ha localitzat a Màlaga, on li han fet un seguiment de 48 hores per a veure com és el seu dia a dia.

El programa ha pogut comprovar com un dels dies Olga Moreno surt de la seva botiga i es dirigeix fins a la platja a Torremolinos en companyia d’unes amigues i, una d’elles és precisament Lara Sajen, companya seva a ‘Supervivientes’. La reportera del programa, Lourdes, s’ha acostat camuflada fins al grup de noies i ha escoltat tot el que han parlat durant sis hores de conversa.

Olga Moreno i les seves amigues a Torremolinos | Viva la Vida

Estan dient barbaritat, posant verd a tothom”, ha explicat Lourdes. De què parlen Olga Moreno i les seves amigues quan creuen que ningú les escolta? Olga expressa el dolor que ha sentit a la seva sortida del reality perquè, segons ella, li han fet molt de mal en els platós de televisió.

A més, no entén com Rocío Carrasco no va tenir suficient parlant de la seva història amb la sèrie-documental ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’, i ara farà una segona part parlant de la seva família. En aquest sentit, tots lamenten les múltiples declaracions que van fer presentadors i tertulians sobre ella, en comptes d’haver beneficiat la seva imatge a ‘Supervivientes’.

D’altra banda, el grup d’amigues també ha parlat d’altres companyes de ‘Supervivientes’, com Sylvia Pantoja o Marta López, fidel defensora d’Olga i “a les qui van arribar a considerar persones falses“, segons paraules de la reportera.

Nou comentari