El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Olga Moreno i Antonio David Flores no signaran cap divorci
  • CA

Molt s’ha parlat i especulat sobre la separació i el divorci d’Antonio David Flores i Olga Moreno, però a ‘El Programa de Ana Rosa’ han confirmat que la parella no té la intenció de signar cap document en relació al divorci. Ha estat la periodista Marisa Martín Blázquez la que ha donat l’esperada informació.

“He parlat amb Olga i ella m’ha autoritat a què expliqui això: no signaran cap divorci. La parella seguirà sent parella legalment. Cap dels dos té la intenció de redactar un document previ ni res semblant”, ha afirmat, i ha afegit: “Em diuen que no hi haurà tampoc un règim de visites dels nens, perquè continuen amb tots dos”.

Olga Moreno i Antonio David Flores, junts en una foto d'arxiu - Europa Press
Olga Moreno i Antonio David Flores, junts en una foto d’arxiu – Europa Press

“No hi ha cap plantejament immediat de fer papers”, ha insistit la periodista, que també ha afirmat que tots dos continuaran vivint junts a Màlaga, tot i que l’exguàrdia civil passa molts dies a Madrid “per motius laborals”.

“Divendres ell va venir a Madrid, i es va allotjar en un hotel molt proper a Telecinco”, ha recordat Marisa Martín Blázquez, destacant el fet que no va anar a dormir a casa de la seva nova parella, Marta Riesco.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa