El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Nova polèmica del ‘tiktoker’ Naim Darrechi: exigències al govern i més declaracions incendiàries
  • CA

Naim Darrechi és el tiktoker amb més seguidors d’Espanya, però mai no havia generat tanta expectació. El mallorquí s’ha guanyat un bon grapat de detractors per la seva última entrevista, en la qual reconeixia haver abusat de moltes noies sense cap mena de pudor o penediment. L’escàndol ha estat tan gran que, fins i tot, la ministra d’Igualtat Irene Montero ha assegurat que han posat el cas en coneixement de Fiscalia. El noi deia obertament que enganya les seves amants per poder ejacular a dins sense fer servir preservatiu, un delicte molt greu del que presumia públicament.

Després de l’allau de crítiques, el jove va demanar perdó a la seva manera. Ara bé, les següents declaracions que ha concedit tornen a ser molt polèmiques. Naim reconeix que l’ha fet grossa en un vídeo a dins d’un cotxe (en el que sembla que s’estigui gravant mentre condueix, a més a més). Això sí, intenta treure ferro i restar importància a la seva culpa: “Jo he fet la mala acció, d’acord? Però vull que marqui un abans i un després. I si he fet tot això perquè tingueu la meva atenció i suport? Per lamentar que els joves com jo amb tants milers de seguidors necessitem assessorament. Els polítics ens fan servir per aconseguir vots. Si ens useu per això, doncs almenys que hi hagi un p… comitè d’influencers que regulin les coses i d’aquesta manera no passarien aquest tipus de problemes”.

El jove deixa caure que podria haver-ho preparat tot perquè el govern presti atenció als influencers… Sense cap vergonya, després del que ha arribat a fer, responsabilitza directament als polítics i els adverteix que “han de fer alguna cosa“.

Naim Darrechi torna a generar polèmica / Instagram

Són molts els influencers que s’han posicionat en contra seva, des de Dulceida fins a Carla Vigo. Ara bé, també els seus companys de professió homes s’han pronunciat al respecte. El més contundent ha estat Ibai Llanos, el més influent d’aquests últims anys. Estava fent un directe de Twitch quan recriminava a Naim les seves paraules: “Però què collons està dient? Encara que ho digui de broma, amb aquestes coses no pots fer broma. I Mostopapi? L’entrevistador? Com pot haver publicat aquest vídeo? Com ho has permès? Si veus que l’entrevistat et diu això, doncs li dius que no vols col·laborar amb ell”.

Ibai Llanos critica públicament a Naim / Twitch

Una polèmica que esquitxa la bona fama de Naim Darrechi, que segueix disposat a exculpar-se després de tot.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa