El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
VÍDEO| El ‘tiktoker’ més seguit a Espanya presumeix públicament d’haver abusat sexualment de moltes noies
  • CA

Naim Darrechi és en boca de tots des de l’emissió d’una polèmica entrevista seva que ha escandalitzat a la xarxa. Aquest mallorquí de 19 anys és el tiktoker amb més seguidors de tota Espanya, un controvertit influencer al que segueixen més de 27 milions de persones. Molts s’han quedat amb la boca oberta en sentir-lo reconèixer haver comès múltiples abusos sexuals mentre reia com si res. Un autèntic escàndol que ha motivat al Ministeri d’Igualtat a posar en coneixement d’aquest cas a la Fiscalia.

Però què ha passat? El jove estava concedint una entrevista quan començava a parlar sense vergonya de les seves relacions sexuals. Sense cap pudor, reconeixia que no li agrada fer-ho amb preservatiu perquè “li costa molt” i que és per això que menteix a les seves amants per fer-ho sense. I diem “menteix” perquè Naim reconeix que els hi diu que no passa res per fer-ho sense protecció perquè és estèril i això fa que no tingui el consentiment de les noies: “Els hi dic que m’he operat per no tenir fills i així em puc córrer a dins”. Unes declaracions escandaloses, així com l’actitud de l’entrevistador que sorprenentment no fa més que riure. Una pràctica que és considerada com un abús sexual i que amb la nova llei de Solo sí es sí passarà a ser una agressió.

Irene Montero ha deixat clar que presentaran el cas a Fiscalia perquè no només parlem d’embarassos no desitjats, sinó també d’una possible malaltia de transmissió sexual: “Presumir davant de 26.000 seguidors d’una cosa així reflecteix la urgència de posar el consentiment en el centre”, diu la Ministra.

La xarxa ha esclatat en bloc contra el jove i les pràctiques denunciables de les que presumeix. És per això que el jove ha reaccionat i ha publicat un vídeo en el que demana perdó: “Vull demanar perdó per la meva inconsciència, no m’adono de la responsabilitat que tinc. A l’entrevista vaig fer un comentari que estava fora de lloc i que no és cert, d’acord? Això és una bogeria que he dit i que tant de bo que no hagués sortit, tant de bo haguessin tallat aquella part de l’entrevista. Perdó, culpa meva. Tot el que opineu sobre això, teniu tota la raó. Ha estat la meva cagada, ho sento brother“.

Naim demana perdó públicament per la polèmica / Instagram

Unes disculpes a la seva manera que no han acabat de convèncer ni d’aturar el gran boom de crítiques cap a ell.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pep Anton a juliol 13, 2021 | 09:56
    Pep Anton juliol 13, 2021 | 09:56
    No li feu favors: aquest tio no és mallorquí; és un estranger domiciliat a Mallorca !
  2. Icona del comentari de: Ebrenc a juliol 13, 2021 | 11:53
    Ebrenc juliol 13, 2021 | 11:53
    Demandes de paternitat a dojo i veuràs quines rises..
  3. Icona del comentari de: Que el capin a juliol 13, 2021 | 12:10
    Que el capin juliol 13, 2021 | 12:10
    Brother de què, fill de puta? Si la policia servís per alguna cosa ja t'hagués hagut d'anar a buscar a casa teva. Per cert, Naim Darrechi, d'on ets tu? D'un país on les dones són considerades equivalents a un gos, oi? Quin fàstic que fots.
  4. Icona del comentari de: Tal com raja a juliol 13, 2021 | 12:54
    Tal com raja juliol 13, 2021 | 12:54
    Però si no val res aquest paio. Una bona patada als collons és el que es mereix.
  5. Icona del comentari de: Josep a juliol 13, 2021 | 21:41
    Josep juliol 13, 2021 | 21:41
    Vergonyós i fastigós aquest element. El més trist és que és un exemplar no tant rara avis en aquest món.
  6. Icona del comentari de: Tano a juliol 14, 2021 | 06:57
    Tano juliol 14, 2021 | 06:57
    Aquest dat pel cul se'l te de fotre conta la picota i tancar-li tota mena de xarxes socials. Basura com aquesta, sobra en aquest món.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa