El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Nagore confessa que anar a teràpia “ha canviat i salvat” la seva vida
  • CA

Els flaixos assenyalen Nagore Robles des que anunciés que s’ha separat de la presentadora catalana Sandra Barneda. En les que són les seves primeres paraules com a soltera, ha volgut destacar la importància que ha tingut en la seva vida acudir a teràpia. Ho ha dit en un vídeo a Instagram que acompanya d’una confessió sobre com està vivint aquesta època de canvis: “M’estan passant moltíssimes coses importants en la meva vida, però estic serena i en calma. Tot es col·locarà en el seu ordre quan estigui preparada per fer-ho. No hi ha pressa ni intenció de tapar qualsevol emoció o respir. M’escolto i m’acompanyo. Per descomptat, arribar a aquesta reflexió amb aquesta enteresa és producte de la teràpia que faig des de fa anys. M’atreveixo a dir que no ho hauria pogut aconseguir sense l’ajuda dels meus terapeutes”.

La col·laboradora de televisió lamenta que la societat està immersa en una rutina que va a massa velocitat i que això fa que estiguem desconnectats de nosaltres mateixos. De fet, creu que això provoca que moltes vegades no sapiguem com estem: “Si estàs veient aquest vídeo i penses que estàs bé, doncs genial i enhorabona. Però si creus que no i creus que pots fer alguna cosa per millorar, doncs benvinguda perquè jo també faig teràpia i crec que és el millor que m’ha passat a la vida”.

Nagore va fer-se famosa a Gran Hermano, un reality en el que va mostrar-se com una dona de caràcter que sempre estava nerviosa. En les seves darreres intervencions televisives ofereix una imatge molt més tranquil·la, un canvi que ha aconseguit gràcies a les sessions amb la psicòloga. Ella mateixa ho explica: “Ha estat necessari conèixer-me, conèixer les meves llums i ombres per acceptar-me, cuidar-me i estimar-me. També per anticipar-me en moments en els que m’anava a trencar i anava a explotar per nervis, ansietat, situacions, feina, estrès, família, infància, amor, desamor, l’economia, la feina, la pandèmia… per coses difícils de digerir. Necesitem respostes a com ens sentim i a què necessitem”.

Nagore Robles se sincera sobre l’experiència d’anar a teràpia | Instagram

La basca ha experimentat una maduresa emocional i psicològica, la que assegura que no ha estat fàcil: “Tant de bo hagués nascut amb tanta autoestima, però me l’he anat treballant gràcies a la teràpia. La teràpia m’ha salvat la vida. Sempre la recomano als meus amics i ara a vosaltres”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa