El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mediaset cancel·la ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’ després de 13 anys en antena
  • CA

Adéu a un programa molt criticat, però alhora considerat com una revolució televisiva. Mediaset ha decidit cancel·lar Mujeres y Hombres y Viceversa després de 13 anys en antena. El programa va marcar un abans i un després en els dating shows, però a poc a poc va anar perdent audiència fins a registrar una mitjana d’un 3% que l’ha condemnat.

Els intents de Vasile per mantenir-lo han estat constants. No estava a l’altura de la graella de Telecinco, per la qual cosa el van relegar a Cuatro. El canvi no va ajudar-los a millorar, més aviat tot el contrari. Canvi d’horari d’emissió i també de presentador. Només en els últims dos anys n’han tingut tres diferents: Emma García, Toñi Moreno i Jesús Vázquez. Res no funcionava, ni tan sols haver convençut Jorge Javier Vázquez perquè tingués el primer tron gai del programa.

Algunes de les concursants de MYHV / Telecinco

Remodelacions constants, però cap prou potent com per aixecar les seves dades i donar un motiu a la cadena per seguir aposant per ell. Han anunciat la seva cancel·lació definitiva, la que es farà efectiva la setmana vinent amb un programa especial que posarà fi a un dels espais que més alegries i maldecaps ha donat a Mediaset.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa