El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mónica Pont, a punt de morir en un accident de trànsit
  • CA

Mónica Pont ha celebrat el seu 51è aniversari en un destí de luxe al Carib, un ressort en el que està gaudint d’uns dies de pau després d’un incident que podria haver acabat amb la seva vida. Així ho ha reconegut la model catalana, la que actualment viu entre Los Angeles i Ciutat de Mèxic. Recordem que va marxar perquè considerava que a Espanya només importava la seva vida amorosa, mentre que allà sí que valoren la seva vena artística. Com dèiem, però, l’aniversari ha estat esquitxat pel gran ensurt que hauria patit un mes abans: “Avui vull compartir amb vosaltres una cosa més enllà d’aquestes fotos. Fa poc més d’un mes gairebé perdo la vida en un accident de cotxe. Gràcies als meus bons amics que em van ajudar i sobretot al meu estimat amic, el cirurgià Edmundo Guadarrama, avui puc celebrar l’aniversari i continuar afegint anys a la meva vida”.

“Avui més que mai crec que s’ha de celebrar tot en aquesta vida. El dia a dia, estar viu, tenir salut, tenir amics, tenir la teva família i envoltar-te de persones que t’estimen i es preocupen per tu. Brindo per tots ells! Celebro que estic viva, brindo per la vida i dono gràcies a la vida”, ha escrit en un post d’Instagram que s’ha omplert de missatges de sorpresa i d’ànims després d’un ensurt així.

Mònica Pont revela que ha tingut un accident de trànsit molt greu / Instagram

Afortunadament, sembla que a l’actriu barcelonina no li han quedat seqüeles de l’accident, del que tampoc no ha volgut donar molts detalls. És probable que els periodistes comencin a preguntar-li al respecte, el que podria fer-la tornar a la primera línia mediàtica després d’un temps desapareguda. Des que comencés la pandèmia que pràcticament no h pogut venir a Espanya, el que lamenta perquè vol dir que ha estat temps sense veure el seu fill. Confia que tot passi aviat i que pugui recuperar la normalitat com més aviat millor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa