Mónica Pont va preocupar molt els seguidors fa un parell de dies, quan va revelar públicament que el passat desembre va estar a punt de morir. La presentadora catalana va patir un greu accident de cotxe a Mèxic, el que podria haver tingut conseqüències fatals. Ara, totalment recuperada, en dona detalls en una entrevista a La Razón: “Era 9 de desembre, jo tenia un sopar i havia deixat a la meva gossa en una perruqueria perquè la banyessin. Vaig agafar el cotxe ràpid, no em vaig posar el cinturó de seguretat i no sé què va passar perquè vaig perdre el coneixement. No recordo si vaig xocar jo contra un cotxe o si l’altre cotxe va xocar contra el meu, la qüestió és que em van dir que vaig xocar amb una furgoneta”.

“La meva cara va explotar contra el vidre i meu cap es va obrir fins al punt que es veia el crani… Em vaig obrir la cella i la parpella, se’m van arrancar els cabells i vaig acabar amb una commoció cerebral que em va tenir en coma durant 5 hores“. No s’havia trencat res, afortunadament, però no despertava i això va preocupar els metges. Finalment va despertar i actualment es troba recuperant-se de les seqüeles físiques que li ha generat l’accident: “Jo no vull generar morbositat amb això. Vaig dir-ho públicament en el meu Instagram en agraïment al cirurgià i a tots aquells que em van ajudar”. El que queda clar és que va ser un accident greu que podria haver estat molt pitjor tenint en compte la situació el gran impacte contra el vidre que va rebre.

Mónica Pont parla de l'accident en el que podria haver mort - Instagram
Mónica Pont parla de l’accident en el que podria haver mort / Instagram

Ara dona gràcies a la ràpida intervenció dels metges i del seu cirurgià, que va aconseguir que el cop no anés a més. Van salvar-la i agraeix moltíssim el que han fet per ella, ara que s’adona que podria haver mort perfectament per culpa d’anar a massa velocitat amb el cotxe i de no posar-se el cinturó de seguretat.

Nou comentari

Comparteix