Entrevista accidentada de Mónica Naranjo amb Broncano: “Porc, maleducat”

Mónica Naranjo ha concedit una entrevista a ‘La resistencia’, on ha acudit per presentar el seu nou disc. La conversa ha començat molt malament, ja que David Broncano ha fet servir el seu vinil per intentar cobrir el forat en un vidre que se’ls ha trencat a plató i el disc ha acabat caient: “T’agrairia que el trenquessis després d’escoltar-lo. Segurament l’has trencat… Ets conscient del lleig que acabes de fer-me tot just conèixer-me? Com solucionarem això?”, deia la convidada. “Et vull veure molt penedit i plorant, si fa falta. Quan he vist que es trencava he pensat que et trencaria la cara”, deia després fent una mica d’humor. 

Però tot seguia encara pitjor i és que el presentador reconeixia que no sabia de què estava parlant quan Mónica feia referència a ‘La isla de las tentaciones’: “Estàs tant en el teu món que no t’assabentes de la feina dels altres? Estàs fotut. Marxaré d’aquí totalment indignada, ja t’ho dic”. Un programa presentat per la cantant que va tenir molt d’èxit, però que Broncano no s’havia molestat a veure ni informar-se al respecte.

Poc després arribava la famosa pregunta del programa, quan el presentador s’interessa per saber quantes relacions sexuals ha mantingut en l’últim mes. Mónica, de nou, acabava enfadada: “Em sembles un maleducat perquè aquestes coses no es pregunten. Només ho pots fer si presentes un programa de sexe, com en el meu cas”. I Broncano seguia provocant-la: “Saps quant pot durar el semen en una tovallola? És un dubte que tinc”. La cantant, a quadres, no sabia què dir: “Tinc la mala costum d’il·lustrar-ho tot en el meu cap i el que acabes d’il·lustrar és fastigós. Ets un porc“.

Una entrevista accidentada que Mónica preferia acabar amb un somriure: “Realment no sabia a què venia perquè us veig i realment teniu una forma de fer televisió molt peculiar. Però està bé perquè sents que estàs amb amics a la terrassa d’un bar. Ara que he estat aquí i he sentit les vibracions, he de dir que sou collonuts”. 

Nou comentari