El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mónica Naranjo confessa per què va deixar ‘Las tentaciones’
  • CA

Mónica Naranjo va ser la presentadora inicial de Telecinco a La isla de las tentaciones. La cantant va posar-se al capdavant del reality en la seva primera edició, la que va suposar un boom impressionant d’audiència i repercussió molt inesperat. És per això que va sorprendre moltíssim que Mónica declinés l’oferta de presentar la segona temporada i, així, decidís deixar el programa. En aquell moment va dir que es tractava d’una decisió basada en uns “motius personals” dels que encara no havia donat més detalls… fins ara. En una entrevista per a Informalia, la catalana confessa per primera vegada què li va fer abandonar l’exitós espai i ho fa ara que presenta un nou reality també sobre cites: “Ara estic en un programa de Netflix, però sí… Suposo que són moments de la vida i decisions. Jo no vaig seguir a La isla de las tentaciones per motius personals. Vaig decidir que era el moment idoni per deixar-lo perquè a la primera temporada va quedar tot tan maco i tan fresc que no es repetiria en la segona entrega“.

A més a més, reconeix que els diners també van tenir a veure amb la seva marxa: “Sí, el tema econòmic va ser un altre dels motius“. Es mostra contenta amb la seva substituta, la també catalana Sandra Barneda: “És excel·lent i una grandíssima comunicadora, no podrien haver escollit ningú millor. L’admiro i la respecto moltíssim perquè ho fa meravellosament bé”.

Mónica Naranjo, presentadora de 'La isla de las tentaciones' Telecinco
Mónica Naranjo, quan presentava La isla de las tentaciones / Telecinco

Ara Mónica Naranjo s’estrena com a presentadora de Amor con fianza: “Els concursants passaran un temps allunyats de les parelles. Estaran envoltats d’amors que creien superats… I els xicots no sabran què està fent la parella fins que se sotmetin a la prova de l’eye detect, en la que una màquina revelarà si està dient la veritat sobre el que està fent a l’altra illa”. Un programa relativament similar a l’anterior, però en el que assegura que hi haurà més aventura i diversió.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: toni a novembre 13, 2021 | 05:44
    toni novembre 13, 2021 | 05:44
    Tele-escombraría no apta per personas normals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa