El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
TVE castiga Mònica López, a qui col·locarà darrere de les càmeres en la nova temporada
  • CA

Mònica López va rebre una mala notícia molt inesperada el mes passat, quan TVE li va comunicar que havia decidit prescindir d’ella al capdavant de La Hora de La 1. L’ex de TV3 no s’explicava per què la feien fora, però no va pronunciar cap mala paraula cap a la cadena. En tot moment es va deixar clar que seguirien units a ella, encara que no s’havia especificat en quin programa estaria a partir d’ara i amb quina funció.

Doncs bé, avui Yo Tele informa en exclusiva que TVE ja ha comunicat a la presentadora què farà a partir d’ara. Sorprenentment, haurien decidit allunyar-la de primera línia i amagar-la darrere de les càmeres. Diuen que s’integrarà en una de les edicions del Telenotícies, on tindrà una funció que encara s’està acabant de perfilar. El que tenen clar, però, és que no s’encarregarà ni de presentar ni de dirigir cap dels espais de notícies.

Imatge promocional de Mònica López a La Hora de La 1 / TVE

També s’hauria confirmat que no estarà lligada a la secció de meteorologia, la que va fer-la famosa a TV3 i també en els primers anys a TVE. Un talent que el mitjà assegura que poden arribar a desaprofitar sense cap motiu aparent. La nova temporada televisiva està a punt d’engegar, així que queda menys per saber amb exactitud quin serà el paper concret que desenvoluparà Mònica López.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Català a agost 19, 2021 | 11:33
    Català agost 19, 2021 | 11:33
    Ja li està bé. Perquè marxava de tv3. Amb tots els seus defecges, és la nostra.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa