El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La presentadora catalana Mónica López, a la corda fluixa: perilla el seu lloc a TVE
  • CA

La graella de TVE està patint molts canvis. La franja del matí és completament diferent de com era fa uns mesos, el que trastoca els teleespectadors. La distribució dels programes encara podria canviar més, però, segons les últimes informacions que han rebut a Rac 1. Han explicat que la cadena pública estaria plantejant-se fer una remodelació profunda dels seus espais matinals.

Rocco Steinhäusser revela que Mónica López podria ser una de les principals perjudicades en aquest canvi de cromos. La presentadora catalana es troba actualment al capdavant de La hora de la 1, el que podria canviar en pocs dies. El motiu? Les baixes audiències que aconsegueix, amb un 9% a Espanya massa baix i encara pitjor a Catalunya (un 7% de mitjana).

No és casualitat que posin el focus en aquest programa, però. Darrerament ha generat molta controvèrsia amb unes polèmiques que no els ajuden, precisament. Primer de tot, va destacar el rètol que van escriure per anunciar la marxa d’Elionor de Borbó a Gal·les, el que va derivar en un acomiadament. Van tornar a ser notícia poc després, quan van projectar una fotografia d’Elionor i Sofia quan estaven explicant que les infantes, que en realitat eren Elena i Cristina, s’havien vacunat a Abu Dhabi. Tampoc no ha agradat la persecució que va fer una reportera de TVE a Mariano Rajoy, un vídeo que s’ha fet viral ràpidament i que ha generat moltes crítiques a la cadena.

Mónica López, a La hora de La 1 / TVE

De moment els directius de TVE segueixen pensant quins moviments fer per intentar posar fi a les controvèrsies i pujar l’audiència. Caldrà esperar uns dies per veure qui acaba sent el cap de turc d’aquesta nova estratègia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa