El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mónica Cruz, operada d’urgència per un accident domèstic
  • CA

L’actriu Mónica Cruz ha espantat els seus seguidors. Després de no donar senyals de vida a les xarxes socials durant uns dies, la germana de Penélope ha publicat una fotografia en la qual se la veu estirada en un llit d’hospital amb el braç dret totalment embenat.

I ha estat ella mateixa qui ha explicat què li ha passat: “Quan un dia normal vas a preparar el sopar com sempre i de sobte tot acaba com no esperaves”, ha escrit la popular actriu. Tot i que no ha donat grans detalls sobre què li ha passat, sí que ha donat pista important amb el hashtag que ha utilitzat en el post: “Compte amb els ganivet

Però encara ha escrit més en el post, per a tranquil·litat dels seus seguidors: “Vull donar les gràcies a tots els que m’heu escrit pels vostres missatges de suport. Dintre de tot, l’operació és senzilla així que en res ja estaré donant guerra de nou”, ha conclòs Mónica Cruz.

Com era previsible, aquesta imatge de l’actriu ha desencadenat una allau de missatges de suport i d’ànim, per tal que es recuperi el més ràpid possible.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa