Míster Espanya 2017, acusat d’haver matat el seu pare a ganivetades

Vicente Hernández va ser anomenat míster Espanya 2017, un premi que l’ha envoltat d’expectació mediàtica fins ara. El problema d’aquesta fama, però, és que tot el que fa es filtra molt ràpidament a la premsa. Avui mateix hem sabut, de fet, que ha estat detingut per haver apunyalat, presumptament, el seu pare. El model es troba en presó provisional després d’haver matat el seu pare a ganivetades en una casa del centre de Madrid.

Expliquen que el jove va començar a trobar-se malament, que va anar a descansar i de cop, va començar a discutir-se amb el pare. Una veïna hauria trucat a emergències en ser testimoni de la baralla d’ambdós des d’una finestra, quan va veure que el pare queia a terra i no es posava dempeus. La policia i els sanitaris no van poder fer res per salvar la vida de l’home de 58 anys, que tenia el pit ple de ferides d’arma blanca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Orgulloso de dejar a España en cuarta posición ????

Una publicación compartida de Vicente Hernandez (@vicenhernandez21) el

El Español‘ afirma que el jove míster Espanya cridava “el dimoni té posseït el meu pare. M’ha intentat atacar perquè està posseït”. El van portar a l’hospital, on hauria estat avaluat psicològicament. Només uns dies després va ingressar a presó, encara que asseguren que no és conscient d’haver matat el seu pare. La principal teoria és que el jove va patir un brot psicòtic, així ho informa la seva germana en una carta que envia a la publicació: “Tot va ser un accident, un accident per amor. El meu germà ja havia tingut un brot psicòtic fa uns anys i està diagnosticat de trastorn psicòtic agut bipolar”. Un tràgic succés que trenca una família. 

Nou comentari