La imatge pública de Miguel Bosé està molt deteriorada des que es proclamés públicament negacionista del coronavirus. Des de llavors ha mostrat la seva pitjor cara, embogit i conspiranoic. Ara tot això pot empitjorar encara més per les declaracions que ha concedit el seu exmarit, l’escultor Nacho Palau, en una entrevista explosiva a Diez Minutos. Van sortir junts durant 26 anys, en els quals van ser pares de quatre nens a través de la gestació subrogada. Precisament aquesta paternitat els té enfrontats actualment en els jutjats, ja que Miguel Bosé es nega a què els petits siguin considerats germans de sang perquè cada parella de bessons està engendrada amb l’ADN d’un dels dos progenitors. Això ha fet que ell es quedi amb la custòdia dels dos nens que tenen la seva sang, mentre que els altres dos viuen amb Nacho. I bé, què ha dit Nacho Palau que pugui fer més mal al cantant? Per una banda, ha reconegut que la seva història d’amor va acabar convertint-se en “una història de terror“.

“Quan van néixer els nens, a Miguel Bosé se li va agrir el caràcter. Es va començar a obsessionar amb la seguretat dels nens i aquesta obsessió anava incrementant-se… Miguel imposava el seu criteri sempre i cada vegada ho feia més. Això, juntament amb altres aspectes, van minvar la relació. Jo no vull res per a mi i així ho repeteixo als jutjats. Només vull que els nens estiguin junts perquè els vam tenir per formar una família, un projecte en el que els quatre fossin germans. No m’esperava que Miguel s’endugués a Diego i Tadeo a Mèxic amb ell. Jo sempre he signat el que Miguel em posava davant sense assessorament…”, explica.

Nacho Palau mostra la pitjor cara del seu ex, Miguel Bosé / Diez Minutos

L’escultor assegura que el final la ruptura entre ells va ser molt desagradable: “Era fortíssim i ens portàvem fatal. Jo vaig acabar molt malament d’aquella relació. El seu comportament, el caràcter i la manera de ser eren molt forts. Miguel quan és bo és molt bo, però quan és dolent… és pitjor”. Unes declaracions que no deixen en bon lloc al cantant, el que aconsegueix en trencar el seu silenci.

Nou comentari

Comparteix