El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Miguel Bosé: “Ens volen matar a tots amb unes vacunes que no són vacunes”

Miguel Bosé torna a protagonitzar polèmica per unes declaracions negacionistes molt escandaloses. El cantant va ser assenyalat durant els primers mesos de pandèmia, quan va posicionar-se clarament en contra de les restriccions del govern. Sense cap mena de vergonya, assegurava públicament que els governs mundials s’havien inventat que estàvem en pandèmia per poder controlar-nos. Negacionista i antivacunes, l’artista evidencia que segueix pensant el mateix en una entrevista molt sorprenent a la televisió argentina: “Fa dos anys que estic segrestat i que m’han robat la meva professió. Us recomano a tots que deixeu d’escoltar mentides i manipulació amb la que estan sotmetent a la gent. Després de la primera dosi, posen la segona, tercera i quarta dosi. El següent pas és el braçalet que han imposat a Israel. Els governs no ens estimen ni ens protegeixen. Hem de fer alguna cosa per recuperar aquesta situació. Volen que tots estiguem en el mateix sac i patirem les mateixes conseqüències. Els primers en caure, per això, seran aquells que ja tenen la marca de la bèstia a les venes“.

El cantant està fart d’aquesta situació i segueixen mantenint que tot és una gran mentida: “Jo estic al costat de la veritat i la veritat és que ens volen matar a tots amb aquestes vacunes que no són vacunes, són experiments químics. És tot una merda, una corrupció, una manipulació i un desastre. A mi m’ataquen dia i nit i em tenen segrestat. I ara diuen que l’òmicron és tan greu… Mira si és greu que hi ha mortalitat zero per òmicron en la gran majoria de països del món. Això s’acaba i tot això s’ha d’acabar. Cal destacar que els governs no ens deixaran tranquils i que mai no reconeixeran que es van equivocar i que tot va ser un malentès. Encadenaran aquesta situació amb una altra plena de maldat”.

Miguel Bosé té clar que tot això acabarà i que s’inventaran un altre tema “per espantar-nos i controlar-nos”. En el cas del coronavirus, però, confia que la gent s’adoni aviat: “Ja sabem qui va crear aquest virus, qui són, com es diuen, on viuen i quines són les empreses que hi ha darrere de tot. Ara és més fàcil atacar-los, però els ciutadans ens hem d’unir perquè les classes poderoses tenen el control de la resta de la humanitat que són tractats com esclaus“.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: JOSEP a desembre 20, 2021 | 13:31
  JOSEP desembre 20, 2021 | 13:31
  Una Critica per EL MÓN.CAT , Esperu me la publiqueu GRACIAS .. ¿ PER QUÈ FEU PROPAGANDA DELS ANTIVACUNES ? Miguel Bose podra ser ANTIVACUNA o lo que volgui . PERO una persona que NO ES VACUNADA PODRA CONTAGIAR A ALTRES . No se li te que fer Propaganda AIXO ES INCITAR SORTIN MES ANTIVACUNES . . Crec noi feu pas un gran SERVEI A LA LLUITA CONTRA LA PUJADA DE CONTAGIS .. Si ser Escriure en Mayuscula es con Cridar CRIDO PROU , Prou donar VEU A pocasoltes con MIGUEL BOSÉ que deu escanpa mes Contagis ..NO Volia publica dir res con fa la gent NO OPINA pero callar es de covards cuan se cometen estas varbaridades DONA VEU A MIGUEL BOSÉ .... PASSAPORT COVID ..Per anar hasta ELS SUPERMERCAT Facil per no trobarme persones con MIGUEL BOSÉ que ara son un PERILL real .
 2. Icona del comentari de: Jordi a desembre 20, 2021 | 13:44
  Jordi desembre 20, 2021 | 13:44
  "Sempre m’agrada de dir: si haguéssim fet una enquesta pública fa dos anys , “estaríeu disposat a prendre una teràpia genètica o cel•lular i injectar-la en el vostre cos?” – probablement haguéssim tingut una taxa de rebuig del 95%.” Stefan Oelrich, president de la Divisió de Productes Farmacèutics de Bayer. Va fer aquests comentaris durant la seva conferència que tingué lloc a la Cimera Mundial de la Salut de Berlín del 24 al 26 d’octubre de 2021 que va acollir a 6.000 persones de 120 estats.
 3. Icona del comentari de: Jordi a desembre 20, 2021 | 13:46
  Jordi desembre 20, 2021 | 13:46
  Per a l'amic Josep: Els no vaccinats són els responsables de les noves variants? “Això aniria en contra de tots els principis científics coneguts. Es deu a la naturalesa dels vaccins...És la pressió selectiva sobre una sola proteïna del virus el que promou l’aparició de noves variants.” Byram Bridle, immunòleg, Universitat de Guelp, Ontario (Canadà)
 4. Icona del comentari de: Jordi a desembre 20, 2021 | 13:49
  Jordi desembre 20, 2021 | 13:49
  Per a l'amic Josep (II): “Les contínues campanyes de vaccinació massiva comportaran l’aparició de noves i més infeccioses variants que es tornaran cada cop més dominants i, en última instància, donaran com a resultat una disminució dràstica de l’eficàcia en casos nous malgrat que sigui més important la cobertura vaccinal. Aquesta situació portarà aviat a les variants circulants a tornar-se resistents als vaccins actuals” (crida pública a l’OMS) Dr. Geert Vanden Bossche, vaccinòleg. Va treballar per a GSK Biologicals, Novartis Vaccines, Solvay Biologicals,la Fundació Bill y Melinda Gates i a l’Aliança Global per a Vaccins i Immunització (GAVI)
 5. Icona del comentari de: JOSEP a desembre 20, 2021 | 20:00
  JOSEP desembre 20, 2021 | 20:00
  Jordi .. Ja saben que tindran que pasar uns anys per poguer saber que fer contra EL CORONAVIRUS , De moment fan lo que poden amb lo que tenen i lo poc que saben . Pero les Persones Vacunades tenen alguna posibilitat mes de salva la vida , de les NO VACUNADES Si acaben Contagiades . Si amb aquesta NOVA VARIANTE DE SUDAFRICA No ja DÉU QUE LA PARI .Ni GOVERN QUE SAPIGA QUINES mesures son les millors per aturar els contagis ..PERO Estaras de acord en mi QUE LES VACUNES Son ara per ara lo que es podra salvar a mes persones TIRAR LA TOALLA ES FACIL Lo dificil es seguir la LLUITA CONTRA EL CORONAVIRUS .LA MASCARETA Nos proteje del COVID-19 y hasta de LA GRIPE Per lo tan si tots es posesin LA MASCARETA OTRO GALLO CANTARIA estarien millor . JO SORTU AL CARRER EN MASCARETA Y ESTOY VACUNADO EN DUES Dosis la tercera me la posare cuan li posin a la meva dona tambe . No vui estar protejido yo i no la meva dona . EL PASSAPORT COVID el tindrien que demanar per entrar als Supermercats i Camps de Futbol entre altres llocs PISTES DE ESQUI . AMIC JORDI BON NADAL I BON ANY NOU

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa