El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Més víctimes de José Luis Moreno: Irene Rosales, Torito i Enrique del Pozo
  • CA

Des que es va conèixer la detenció José Luis Moreno han estat desenes els testimonis d’afectats pel productor que han aparegut. I ara s’hi han sumat tres més. Es tracta d’Irene Rosales, dona de Kiko Rivera; Torito, col·laborador del programa ‘Viva la vida’ de Telecinco; i Enrique del Pozo, conegut periodista del món del cor. Tots tres han relatat les seves experiències a ‘Viva la vida’. Torito ha explicat que l’any 2013 va rebre una trucada, la de Natalia, una de les nebodes de José Luis Moreno. Segons ha explicat, Natalia li va oferir participar en un capítol d’una sèrie del productor al costat de Tania Llasera per 600 euros. Després de negociar amb ella, Torito va acceptar i va participar en el capítol.

Van passar els mesos i Torito no va veure ni un euro dels 600 que va pactar amb la neboda de Moreno. Torito, a diferència d’altres artistes estafats per José Luis, va decidir denunciar al productor i va guanyar la sentència: “Jo no volia saber res d’ell, és l’única persona d’aquesta professió que he denunciat (…) Vaig guanyar el judici, però no vaig guanyar pràcticament res amb el que em vaig gastar en denunciar-lo (…) A mi em feia vergonya veure a aquest personatge en el programa de Bertín ensenyant el seu gimnàs quan a mi em devia 600 euros”.

Per la seva banda, Enrique del Pozo començava el seu relat explicant que havia fet més de 40 programes musicals amb el productor i que, tot i que al principi va ser molt respectuós, un dia tot va canviar: “Em va citar a la seva casa per a fer un programa musical amb Ana Obregón (…) Al principi va ser molt respectuós, em va ensenyar el saló, el gimnàs, la piscina i finalment em va portar al seu dormitori (…) Em va dir que havia vist una foto meva nu a ‘Cosmopolitan’ i que em fiqués amb ell al llit“.

El col·laborador de ‘Viva la vida’ va rebutjar la seva proposta, un fet que el productor no es va prendre gens bé: “Tu no saps amb qui estàs parlant, jo sóc el poder”, li va dir. Del Pozo assegura que José Luis Moreno no li va posar gens fàcil marxar: “Li vaig dir que truqués un taxi i em va dir que per a mi no hi havia cap taxi, vaig haver de marxar caminant”.

Irene Rosales també va tenir una experiència amb José Luis Moreno. Tot i que no es tracta d’un fet tan desagradable com el que van viure Torito i Enrique, la veritat és que Irene també es va emportar una imatge negativa del productor: “T’ho pinta tot de color de rosa però després veus que no tot és així”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa