Primera foto dels fills de Meghan Markle i Harry d’Anglaterra

Harry d’Anglaterra i Meghan Markle van ser pares del seu segon fill el passat 4 de juny, una nena a qui van anomenar Lilibet Diana. Des de llavors no havien compartit cap fotografia de la petita i els paparazzi tampoc no havien aconseguit veure-la en alguns dels passejos que fan per Califòrnia. La seva presentació en societat ha arribat avui en la fotografia que han escollit com a felicitació nadalenca. Cal destacar que el matrimoni ja no estava obligat a compartir-ne cap ara que han renunciat al títol, però de tota manera han volgut tenir aquest detall amb els seus seguidors. Ha estat el fotògraf Alexi Lubomirski l’encarregat de compartir la tendra instantània en el seu perfil d’Instagram.

En la foto de família es pot veure a Harry i Meghan molt somrients, amb el seu fill gran de 2 anys, l’Archie, i la petita Lili en braços. Apareixen amb texans, sense sabates i en una fotografia molt més informal que els típics posats oficials. Aquest ha estat el debut en societat de la nena, però també ha permès que la premsa posi cara al fill gran de la parella. No se’l veia pràcticament des que va néixer, quan ja s’intuïa que havia heretat els cabells pèl-rojos del pare.

El príncep Harry i Meghan Markle presenten els fills per primer cop - Instagram
El príncep Harry i Meghan Markle presenten els fills per primer cop / Instagram

“En aquest any, el 2021, hem donat la benvinguda al món a la nostra filla Lilibet. Archie ens va convertir en pare i mare i ara Lili, en una família. La nostra fundació farà donacions aquest Nadal a diverses organitzacions que honren i protegeixen a les famílies”, escriuen en la felicitació de Nadal.

Aquest fotògraf va ser l’encarregat d’immortalitzar la foto oficial amb la que van anunciar el compromís, també va fer-ne el dia de la boda i ara és el primer en treure a la llum la cara dels seus dos fills: “Aquest és un d’aquests projectes estranys i especials dels que hom té la sort de formar part. Poder continuar la història d’aquesta família ha estat un gran honor. Aquest dia amb el duc i la duquessa de Sussex va ser una experiència tan alegre i em sento extremadament privilegiat d’haver estat convidat a capturar”. Una imatge que s’ha viralitzat pocs minuts després de publicar-se a la xarxa. Hi havia molta curiositat per saber com serien físicament els fills de la parella, un dubte que han trigat en resoldre.

Comentaris

    M'importa una merda Desembre 23, 2021 | 21:31
    M'importa una merda
      María Desembre 25, 2021 | 12:37
      I perqué ho mires

Nou comentari