El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Harry i Meghan anuncien el naixement de la filla i expliquen el significat del seu nom
  • CA

Amb un gran hermetisme, així ha viscut el seu segon embaràs Meghan Markle. L’actriu nord-americana i el seu marit, el príncep Harry d’Anglaterra, han anunciat el naixement de la seva filla dos dies després del part. Des que es traslladessin a Califòrnia, que la seva vida ha canviat radicalment ja només pel que fa a l’assetjament mediàtic. De fet, a Londres hauria estat impossible mantenir el secret durant més de 48 hores.

Amb un comunicat molt esperat, el matrimoni han confirmat que ja són pares del seu segon fill: una nena per qui han escollit un nom molt royal. Molts creien que l’anomenarien Diana en referència a la Lady Di, mare de Harry i àvia de la nena. I no han fallat, encara que aquest ha acabat sent el seu segon nom. El principal? El de la besàvia, la reina Elisabet d’Anglaterra: “Els ducs de Sussex donen la benvinguda a la seva filla Lilibet Diana Mountbatten-Windsor“. Ja han deixat clar des del principi que el nom habitual amb el que s’hi referiran és Lili.

La petita Lili va néixer aquest divendres al matí en un hospital de Santa Bàrbara, a Califòrnia. Expliquen que va pesar poc més de 3,200 kg i que el part no va tenir complicacions. De fet, mare i filla ja són a casa amb Archie, el fill de dos anys que té el matrimoni.

En el comunicat han volgut agrair tots els missatges d’estima, als que s’ha sumat la felicitació dels tiets Guillem i Catherine de Cambrige, que han deixat de banda les diferències amb Harry.

De moment no han compartit cap fotografia de Lili, però tampoc no és probable que ho facin tenint en compte que han optat per viure una vida tan anònima com sigui possible.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa