Meghan Markle i el príncep Harry anuncien segon embaràs amb una fotografia molt tendra

El príncep Harry d’Anglaterra i Meghan Markle acaben d’anunciar que estan esperant el seu segon fill. El representant del matrimoni ha confirmat a la BBC que el petit naixerà en pocs mesos: “El duc i la duquessa de Sussex estan encantats d’estar esperant el seu segon fill”. D’aquesta manera el seu fill Archie, nascut el maig del 2019, es convertirà en germà gran aviat. Ho han anunciat amb una fotografia preciosa en la qual s’intueix l’avançat estat de gestació de l’exactriu.

La notícia hauria fet molta il·lusió a la família reial britànica, als qui haurien informat abans de donar la notícia a la premsa. Aquest serà el primer besnét de la reina Elisabet que neixi fora d’Anglaterra, ja que cal recordar que Harry i Meghan viuen a Califòrnia des del passat estiu.

L’anunci d’embaràs arriba pocs mesos després d’una carta de Meghan Markle a The New York Times en el qual assegurava que havia patit un avortament durant el 2020. Ara celebren l’ampliació de la família, el que engega les apostes sobre el sexe i el nom del bebè. Nen o nena, el seu fill ocuparà el vuitè lloc en la línia de successió de la corona anglesa. El matrimoni va renunciar als seus drets dinàstics, però això no impedirà que el petit o petita tingui un lloc al palau de Windsor.

Nou comentari